Connect with us

Осигурување

НЕДЕЛА НА ИНОВАЦИИ: “Moja.croatia.mk” – вашиот виртуелен агент

Објавено

на

Во чекор со технологијата, водејќи се од заштеда на вашето време и буџет,а воедно стабилно и сигурно пазарување, создадовме полесен пат како да се приближиме до вашите потреби.

“Moja.croatia.mk” е мобилна апликација која е скроена по мерка на нашите сегашни и идни осигуреници.

Обновете или купете полиса преку нашиот виртуелен агент за домаќинско, патничко осигурување и осигурување од автоодговорност без да го напуштите комфорот на Вашиот дом или канцеларија.

☑️Брза
☑️Прецизна
☑️Сигурна

“Оnline” пазарувањето ви овозможува:
20% попуст на купена полиса за зимско патничко осигурување
10% попуст на домаќинско осигурување

 

Осигурување

Сава пензиски фонд и Сава пензија плус примија приливи од камати и дивиденди од компании како Henkel AG & CO KGAA; Basf SE; Rоyal Dutch Shell PLC-A SHS, Bank Of America Corp.

Објавено

на

Средствата на членови на пензиските фондови се инвестираат во најразлични финансиски инструменти дома и во странство се со цел остварување на соодветен принос кој се распределува пропорционално на сметките на сите членови. Токму затоа од Сава пензиско друштво редовно ги информираат членовите на пензиските фондови Сава пензиски фонд и Сава пензија плус за пристигнатите приливи по основ на дивиденди и камати. (more…)

Продолжи со читање

Осигурување

Домаќинско осигурување од Халк Осигурување со 25% попуст за вработени во здравствени установи и МВР

Објавено

на

Во услови на пандемија со вирусот Ковид-19, кога целиот товар паѓа врз здравствените работници, но и на вработените во МВР, Халк Осигурување одлучи да им се заблагодари на хероите од првите борбени редови, кои се грижат за нашето здравје и безбедност, обезбедувајќи 25 проценти попуст на полиса за домаќинско осигурување за сите вработени во здравствени установи и МВР! (more…)

Продолжи со читање

Осигурување

Еуролинк Осигурување АД Скопје оствари добивка од 1,9 милиони денари во 2019 година

Објавено

на

Еуролинк Осигурување АД Скопје преку Македонска Берза објави ревидиран финансиски извештај за периодот 01.01.-31.12.2019 година. (more…)

Продолжи со читање

Популарно