Connect with us

Домашни банки

На шалтерите на АД Пошта стартуваше услугата за уплата на дневен промет преку Халкбанк АД Скопје

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје ги известува своите клиенти дека почнувајќи од 02 јуни 2021 година, на шалтерите на А.Д. Пошта на Северна Македонија е достапна услугата за уплата на дневен промет на трансакциска сметка.

За користење на услугите преку Пошта, потребно е клиентите еднократно да потпишат образец – Согласност за користење на услуги во Пошта, кој е расположив на шалтерите во филијалите на Банката. Овој документ ја изразува согласноста на клиентот за користење на услугите на шалтерите на Пошта во согласност со Политиките и Процедурите на Халкбанк АД Скопје.

Тарифата за користење на оваа услуга изнесува 0,2% од уплатениот износ, односно мин. 20 денари.

Домашни банки

Намалување на каматните стапки на Халкбанк на кредити за физички лица

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје изврши намалување на каматните стапки на потрошувачкиот и хипотекарниот кредит наменети за физички лица и понуди атрактивни услови за станбениот кредит. Овие услови ќе важат во промотивен период  до 31 декември 2023 година. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

„ФИКСНО СИ Е ФИКСНО“ – станбен и потрошувачки кредит на Шпаркасе Банка со фиксна каматна стапка

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје посветено работејќи на визијата да биде прв избор на клиентите и водечка банка по квалитет на услугa, стартува со нови атрактивни понуди за сите клиенти, со најповолни услови. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка ќе овозможи тргување со акции без провизија на „Инвеститорскиот ден“ на Македонската берза

Објавено

на

Комерцијална банка и оваа година ќе им овозможи на граѓаните еден ден да купуваат или да продаваат акции на Македонската берза без плаќање провизија за брокерски услуги. Со ова Банката ќе даде свој придонес за успешна реализација на четвртиот по ред „Инвеститорски ден“ на Македонската берза, што ќе се одржи на 13.09.2023 година (среда). (more…)

Продолжи со читање

Популарно