Connect with us

Кредити

Направи пауза со Силк Роуд Банка

Објавено

на

Новиот „Направи пауза“ ненаменски потрошувачки кредит за физички лица ви овозможува единствена можност во Македонија да го прескокнете отплаќањето на месечните рати, кога Вам ви одговара. Максималниот број на прескокнати рати во текот на отплатата на кредитот изнесува три.

Максималниот износ на кредитот е до 300.000,00, а минималниот е 12.000.00 денари со фиксна каматна стапка од 6% во текот на целата отплата на кредитот. Рокот за одобрување е 3 дена и може да изберете на колку рати ќе го вратите во зависност од сумата (од 6 до 48 рати).

Проверете зошто тука или во некоја од експозитурите на банката.

Кредити

Пензионерите во Халкбанк ќе можат да вршат отплата на кредитите до 75 години!

Објавено

на

Халкбанк ги промени карактеристиките на потрошувачкиот кредит за пензионери, во делот на старосната граница до која клиентите имаат можност да вршат отплата на рати. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка со две промотивни кампањи од 01.02.2019 година

Објавено

на

НЛБ Банка спроведува две промотивни кампањи за НЛБ Потрошувачките кредити и НЛБ мКлик мобилното банкарство за физички лица во периодот од 1.2.2019 до 28.2.2019 година. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Остварете ги СИТЕ Ваши потреби, со ЕДЕН избор – MoneyMAX онлајн кредити

Објавено

на

Брзите онлајн кредити во Македонија доживуваат вистинска експанзија. Со понуда целосно приспособена на потребите на клиентите, како и едноставен процес на аплицирање и брз одговор, интересот за ваквиот начин на кредитирање е во постојан пораст. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange