Connect with us

Наградни игри

Наградна игра “СЕКОЈ ДОБИВА” со новите бесконтактни Mastercard картички на Капитал Банка АД Скопје

Објавено

на

Капитал Банка АД Скопје започна наградна игра “Купувај едноставно и брзо со картичките на Капитал Банка”. Следејќи ги пазарните трендови Капитал Банка воведе можност за бесконтактно плаќање со платежните картички од брендот на MasterCard.

Купувај #бесконтактно и добиј патување во Кападокија и други вредни награди! Секој добива!

Наградната игра трае во периодот од 15.09 до 15.12.2019. Право на учество во наградната игра имаат сите корисници на картичките на Капитал банка, кои имаат направено вкупно 10 трансакции за времетраењето на наградната игра во вкупен износ од најмалку 10.000 денари (со било која од Mastercard Contactless картичките на Капитал Банка во земјата и странство).

Главната награда е Патување за двајца во Кападокија, како и голем број на други награди.

Клиентите на Капитал банка, одсега може да уживаат во едноставноста и брзината што ги прават бесконтактните плаќања удобни и комфорни. Тргнувајќи од континуирана грижа за своите клиенти, Капитал банка воведе бесконтактни плаќања со кои се обезбедува поголема практичност и физичка безбедност. При процесот на плаќање картичката е во рацете на корисникот, без можност некој да ги види или злоупотреби податоците од картичката. Известувањето преку СМС порака при секоја успешна трансакција, на корисниците дополнително им дава сигурност во користењето на картичката, како и подобар увид на реализираниот промет со истата.

Новиот модерен дизајн, како и функционалноста, ги прави препознатливи новите картички на Капитал Банка, кои се веќе достапни по најповолни услови на пазарот.

Кредитните картички на Капитал Банка ги имаат следните карактеристики:
– Бесконтактно плаќање
– Купување во трговија без провизија
– Без членарина во првата година
– Грејс период од 45 дена, без трошоци
– Минимален процент на месечна отплата на искористениот износ од 3%
– Бесплатно СМС известување за секоја успешно реализирана трансакција
– Минимална документација при аплицирање и брз одговор
– Можност за учество во наградна игра

Алицирајте веднаш и искористете ги поволностите! Добијте дебитна или кредитна картичка без чланарина и уживајте во сите придобивки.

Сите корисници на активна платежна картичка од Капитал Банка, промотивно до 30.11 можат БЕСПЛАТНО да ја променат за нова бесконтактна Mastercard кредитна или дебитна картичка!

Наградни игри

Нова наградна игра на Охридска банка во соработка со Виза – ВИЗАРАТА МОЖЕ СÈ!

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје го проширува своето портфолио на производи со воведување на новата кредитна картичка од брендот Visa, наречена Визарата. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Финансиската едукација на младите – еден од приоритетите на Македонската банкарска асоцијација

Објавено

на

Македонската банкарска асоцијација ја известува јавноста дека како и во другите европски земји, заради пандемијата на ковид-19, националниот натпревар на Европскиот квиз на пари ќе се одржи на начин различен од претходно објавениот. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

АСО објави конкурс за годишна награда за млади истражувачи за најдобар труд од областа на управување со ризици и осигурување

Објавено

на

Со цел стимулирање на развојот на научната мисла и изработка на трудови од областа на управување со ризици и осигурување во Република Северна Македонија, како и афирмација на млади и стручни кадри, Агенцијата за супервизија на осигурување доделува годишна награда за 2020 година за истражувачки труд од областа на управување со ризици и осигурување во Република Северна Македонија. (more…)

Продолжи со читање

Популарно