Connect with us

Наградни игри

МојДДВ#МојаНаграда: Проверете дали сте еден од добитниците на 20.000 денари

Објавено

на

Вчеравечер се одржа извлекувањето на 15 награди од по 20.000 денари, како дел од наградната игра „МојДДВ #Моја награда“.

Се работи за наградите што се доделуваат на месечна основа, а во ова извлекување учествуваа сите валидни и недобитни сериски броеви од дневните извлекувања добиени за скенираните фискални сметки во период од 01.07.2020 година до 31.07.2020.

Вкупниот број на скенирани фискални сметки изнесува 18.291.293 сметки. На главното извлекување на 19 декември, пак, ќе се доделат 1.000.000 денари, наместо иницијално предвидените 3.000.000 денари.

Наградната игра ќе трае една година до 14 декември 2020 година, а според министерката за финансии Нина Ангеловска ќе даде резултат во намалување на сивата економија.

Добитници на наградите се:

1. Филип Петрески – Прилеп

2. Игор Кацар – Куманово

3. Марија Бојкикева – Скопје

4. Бобан Спасовски – Велес

5. Лидија Падован – Скопје

6. Дарко Ралповски – Берово

7. Муамет Ибраими – Скопје

8. Никола Гошев – Скопје

9. Емилија Петкоска – Скопје

10. Александра Падикова Спировски – Кавадарци

11. Катерина Данчева – Струмица

12. Гордана Митревска – Битола

13. Ивана Лазаровска – Скопје

14. Благојчо Ставановски – Крива Паланка

15. Дејан Димоски – Прилеп

Наградни игри

Добитници на награди од наградната игра „Среќа е да трошиш со УНИБанка“

Објавено

на

На ден 08.04.2021 со почеток од 15.00 часот се одржа извлекувањето на среќните добитници од наградната игра „Среќа е да трошиш со УНИБанка“ во просториите на УНИБанка АД Скопје со адреса ул. Маким Горки бр.6, 1000 Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Добитници од наградната игра „Среќа е да трошиш со УНИБанка“

Објавено

на

На ден 01.04.2021 со почеток од 15.00 часот се одржа извлекувањето на среќните добитници од наградната игра „Среќа е да трошиш со УНИБанка“ во просториите на УНИБанка АД Скопје со адреса ул. Маким Горки бр.6, 1000 Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Халкбанк ги објави добитниците од финалното извлекување од наградната игра ,,Плаќај со HALKPAY и освојувај награди!”

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје го реализираше Главното извлекување на наградната игра ,,ПЛАЌАЈ СО HALKPAY И ОСВОЈУВАЈ НАГРАДИ!” на 10.03.2021 година во 12 часот. (more…)

Продолжи со читање
Популарно