Connect with us

Наградни игри

МојДДВ#МојаНаграда: Проверете дали сте еден од добитниците на 20.000 денари

Објавено

на

Викендов се одржа извлекувањето на 15 награди од по 20.000 денари, како дел од наградната игра „МојДДВ #Моја награда“.

Се работи за наградите што се доделуваат на месечна основа, а во ова извлекување учествуваа сите валидни и недобитни сериски броеви од дневните извлекувања добиени за скенираните фискални сметки во период од 01.08.2020 година до 31.08.2020 година.

Вкупниот број на скенирани фискални сметки што учествуваа во ова извлекување изнесува 17.543. 895.

На главното извлекување на 19 декември, пак, ќе се доделат 1.000.000 денари, наместо иницијално предвидените 3.000.000 денари.

Добитници на наградите се:

1. Павлинка Николова – Штип
2. Милена Робева – Скопје
3. Дејанчо Малинов – Пробиштип
4. Мерсиме Бајрами – Скопје
5. Доне Чамевски – Кавадарци
6. Милена Чалмова – Битола
7. Гордана Каневче – Битола
8. Трајче Панов – Струмица
9. Дарко Кољозов – Скопје
10. Богдан Душановски – Куманово
11. Марина Бојковска – Битола
12. Виолета Кљанкова – Струмица
13. Лиљана Крстова – Кочани
14. Даниела Мишевска – Скопје
15. Анета Лазареска – Кичево

Наградни игри

Голема наградна игра на Стопанска банка АД – Скопје – Милион причини да купуваш безбедно!

Објавено

на

Започна голема наградна игра во која учествуваат сите VISA и MasterCard картички издадени од Стопанска банка АД – Скопје. Сега имате милион причини да плаќате безбедно и безготовински со вашите платежни картички во трговската мрежа од 15.5 до 24.7. 2021 година и со секоја трансакција имате можност да бидете дел од добитниците на вредните награди: (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Добитници на награди од наградната игра „Среќа е да трошиш со УНИБанка“

Објавено

на

На ден 08.04.2021 со почеток од 15.00 часот се одржа извлекувањето на среќните добитници од наградната игра „Среќа е да трошиш со УНИБанка“ во просториите на УНИБанка АД Скопје со адреса ул. Маким Горки бр.6, 1000 Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Добитници од наградната игра „Среќа е да трошиш со УНИБанка“

Објавено

на

На ден 01.04.2021 со почеток од 15.00 часот се одржа извлекувањето на среќните добитници од наградната игра „Среќа е да трошиш со УНИБанка“ во просториите на УНИБанка АД Скопје со адреса ул. Маким Горки бр.6, 1000 Скопје. (more…)

Продолжи со читање


Популарно