Connect with us

Банки

Можност за вработување во Стопанска банка АД-Скопје

Објавено

на

Стопанска банка АД-Скопје постојано има потреба од надополнување на потенцијалната база на заинтересирани кандидати од следните области:

° Агенти за подршка и продажба на банкарски прозиводи и услуги во 24/7 Контакт Центарот на Банката
° Советници за продажба во филијалите на Банката
° Лица со истакнати резултати и искуство во банкарското работење
° ИТ професионалци со познавање и искуство во дигитален маркетинг, web и графички дизајн 

Банката го задржува правото, доколку се јави потреба во текот на годината да ги контактира заинтересираните кандидати.

Доколку сакате и сте заинтересирани да влезете во потенцијалната кандидатска листа за работни позиции кои би се отвориле во текот на годината,

АПЛИЦИРАЈТЕ!

Банки

Оглас за вработување во Централна кооперативна банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје, дел од групацијата ЦКБ Груп ЕАД има потреба од вработување на три лица на работно место Соработник за клиентска услуга во Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на 1 (еден) извршител на следнава работна позиција:

Референт за обезбедување – Скопје (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во ПроКредит Банка

Објавено

на

Ако се идентификувате со целите и етичките вредности на ПроКредит Банка и сте љубопитни за другите земји и култури

ПроКредит Банка вработува:

Стручен за развој на апликации во сектор за информатичка технологија во
Централната Управа 
во Скопје (more…)

Продолжи со читање

Популарно