Connect with us

Домашни банки

Мобилна апликација ХалкЕКО: Преку здрави навики придонесете кон подобра животна средина!

Објавено

на

Денес, 16.10.2019 Халкбанк ја лансира новата мобилна апликација – ХалкЕко која има големо значење во однос на општествената одговорност на банката.

HalkEco претставува апликација што Ви овозможува да формирате здрави навики и да придонесете во зачувување на животната средина. Апликацијата ќе ве охрабри да бидете физички поактивни, еко свесни и да ја мотивирате заедницата да го следи вашиот пример.

За секоја Ваша активност: трчање, пешачење, возење велосипед или тротинет, добивате HalkCoins и освојувате различни нивоа за кои што следуваат подароци, други бенефиции и можности за засадување зелени површини.

Пристапете кон веб страната https://halkeco.mk, информирајте се за апликацијата, инсталирајте ја и започнете да ја користите.

Домашни банки

Борут Вујчич нов член на Надзорниот одбор на НЛБ Банка

Објавено

на

НЛБ Банка преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста за измени во органите на управување односно Надзорниот одбор на Банката. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Со онлајн апликација побрзо до трансакциска сметка и дебитна картичка од Комерцијална банка

Објавено

на

Сега веќе едноставно и брзо можете онлајн да отворите трансакциска сметка и да добиете дебитна картичка од Комерцијална банка. Поднесете го барањето онлајн, преку веб страницата на Банката, а Комерцијална банка ќе ви отвори сметка и ќе ја изработи дебитната картичка што вие ќе ја изберете.

(more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Судот им го отежнува патот до правдата на акционерите на Стопанска Банка Скопје

Објавено

на

Координативното тело за преземање активности за остварување на правата од приоритетните акции на Стопанска банка АД Скопје до редакцијата на Банкарство достави отворено писмо преку кое имаат за цел да ги остварат своите акционерски права. (more…)

Продолжи со читање

Популарно