Connect with us

Домашни банки

Мимоза Каса Јашари, Катерина Тошевска и Горан Крумов најдобри банкарски службеници на Шпаркасе Банка Македонија

Објавено

на

Традиционалниот настан по повод „Светскиот ден на штедењето“ и оваа година беше организиран од страна на Македонската банкарска асоцијација, во соработка со Фондот за осигурување на депозити и комерцијалните банки.

Најдобрите службеници од банките и финансиските институции за 2020 година беа прогласени на виртуелен настан на кој високи претставници од финансискиот сектор им упатија честитки и пофалби за покажаниот успех и резултати во работењето.

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје додели признанија за „Најдобар банкарски службеник”, на вработените кои во време на пандемија грижата за клиентите ја ставија на прво место.

Најдобри банкарски службеници се:

Мимоза Каса Јашари, Шалтерски работник во Експозитурата во Тетово;

Катерина Тошевска, Референт за население во Експозитурата во Прилеп;

Горан Крумов, Референт за компании во Експозитурата во Струмица.

Домашни банки

КБ тимот е непобедлив и по петти пат на Business run

Објавено

на

Тимот на Комерцијална банка е непобедлив на Business run. И оваа година е шампион во конкуренција на 76 компаниски тимови. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Oтворена е нова експозитура на Шпаркасе Банка во Драчево

Објавено

на

Од денеска почна со работа новата експозитура на Шпаркасе Банка во Драчево. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Префрли ја платата во Комерцијална банка и добиј бонус до 3.000 денари

Објавено

на

Пријатно изненадување за добредојде на секој нов член во семејството клиенти што примаат плата преку Комерцијална банка. Со префрлање плата во Комерцијална банка добиваш бонус до 3.000 денари. (more…)

Продолжи со читање

Популарно