Connect with us

Останато

Македонски Телеком прославува 100 000 Magenta 1 семејства

Објавено

на

Magenta 1 за прв пат излезе на пазарот пред шест години, како пакет кој ги обединува сите Телеком услуги, на едно место, за целото семејство и за сите бизнис потреби. Во текот на годините, Magenta 1 постојано се надоградуваше, се прилагодуваше на очекувањата на корисниците и воспостави нови стандарди.

Славиме 100 000 Magenta 1 семејства, кои не се само бројка, туку обврска да бидеме уште подобри. Прославуваме заедно со промотивен пакет од 100 GB мобилен интернет, кој се активира преку TelekomMK app. Важи за сите Magenta 1 мобилни линии на М  и L тарифните модели и Magenta 1 Business M и L и може да се користи до крајот на годината.

Приватните и деловни Magenta 1 корисници може да добијат и брендиран Love Magenta ранец, доколку склучат/обноват договор за лојалност во промотивниот период.

Ја имаме довербата на 100 000 Magenta 1 семејства, кои уживаат во придобивките на најдобриот пакет за интегрирани услуги на пазарот. Да прославиме заедно!

Останато

Од 28-ми започнува етапната исплата на јунските пензии

Објавено

на

Владата на Република Северна Македонија на последната седница ја усвои Информацијата за исплата на пензии за месец јуни 2022 година со задолжување на Фондот на пензиското и инвалидското осигурување на Северна Македонија да ги достави податоците за пензиите до деловните банки најдоцна до 27 јуни. (more…)

Продолжи со читање

Останато

Инфлацијата во Велика Британија највисока во последните 40 години

Објавено

на

Инфлацијата во Велика Британија се зголеми на 9,1 проценти на годишно ниво во мај, што е највисоко во изминатите 40 години, покажува извештајот објавен од Националната канцеларија за статистика на Обединетото Кралство. (more…)

Продолжи со читање

Останато

Економиите на САД и ЕУ во пад, расте ризикот од глобална рецесија

Објавено

на

Економиите на САД и на Европската Унија покажуваат значаен пад во јуни, како резултат на порастот на цените за храната, цените на енергенсите и намалената побарувачка на останатите производи и услуги. Со тоа се зголемува ризикот за глобална рецесија. (more…)

Продолжи со читање


Популарно