Connect with us

Домашни банки

Лојалноста секогаш се исплати!

Објавено

на

Лојалноста и довербата се секогаш драгоцени, а уште поважно е кога тоа некој знае да го препознае!

УНИБанка АД Скопје мотивирана од довербата на клиентите одлучи да ги награди своите најлојални клиенти.

За што поточно станува збор?

Постојан или иден клиент на УНИБанка, за редовните месечни приливи (плати, закупнини) кои ги прима на својата трансакциска сметка во Банката, УНИБанка АД Скопје ВЕДНАШ го наградува за лојалност со:

 • Пониски каматни стапки за 2 процентни поени за кредитните продукти
  (пр. 4,75% со плата / 6,75% без плата)
  Прочитај повеќе
 • Повисоки каматни стапки за 0,4 процентни поени за депозитните продукти
  Прочитај повеќе
 • Без членарина за кредитна картичка
  бесконтактнo плаќање со Mastercard® и Visa картички, “3D Secure“ за сигурни и безбедни интернет плаќања
  Прочитај повеќе
 • Без надомест за дебитна картичка
  Mastercard® Debit; Mastercard® картичка за млади, заедно со бесплатна бесконтактна стикер картичка Visa Electron
  Прочитај повеќе
 • Можност за одобрување дозволено пречекорување
  Прочитај повеќе

Не дозволувајте да Ви раскажуваат, придружете се!

Домашни банки

Намалување на каматните стапки на Халкбанк на кредити за физички лица

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје изврши намалување на каматните стапки на потрошувачкиот и хипотекарниот кредит наменети за физички лица и понуди атрактивни услови за станбениот кредит. Овие услови ќе важат во промотивен период  до 31 декември 2023 година. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

„ФИКСНО СИ Е ФИКСНО“ – станбен и потрошувачки кредит на Шпаркасе Банка со фиксна каматна стапка

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје посветено работејќи на визијата да биде прв избор на клиентите и водечка банка по квалитет на услугa, стартува со нови атрактивни понуди за сите клиенти, со најповолни услови. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка ќе овозможи тргување со акции без провизија на „Инвеститорскиот ден“ на Македонската берза

Објавено

на

Комерцијална банка и оваа година ќе им овозможи на граѓаните еден ден да купуваат или да продаваат акции на Македонската берза без плаќање провизија за брокерски услуги. Со ова Банката ќе даде свој придонес за успешна реализација на четвртиот по ред „Инвеститорски ден“ на Македонската берза, што ќе се одржи на 13.09.2023 година (среда). (more…)

Продолжи со читање

Популарно