Connect with us

Наградни игри

Лажна наградна игра “Ја сакам Комерцијална банка” се појави на Facebook

Објавено

на

Во текот на денешниот ден се појави лажна Facebook страна со име “Komercijalna Banka AD Skopje”, која се обидува да прибере лични податоци од корисници на оваа социјална мрежа.

Ве известуваме дека Комерцијална банка АД Скопје нема никаква врска со оваа активност и во моментов не организира никаква наградна игра преку Facebook и повторно Ве советуваме да бидете исклучително внимателни кога ги споделувате Вашите лични податоци додека сте на интернет” – се вели во соопштението од Комерцијална банка.

Објава на лажниот профил на Фејсбук

Лажната страна веќе е пријавена, а Банката ќе го пријави случајот во надлежните институции согласно позитивните законски прописи.

Наградни игри

Нова наградна игра на Охридска банка во соработка со Виза – ВИЗАРАТА МОЖЕ СÈ!

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје го проширува своето портфолио на производи со воведување на новата кредитна картичка од брендот Visa, наречена Визарата. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Финансиската едукација на младите – еден од приоритетите на Македонската банкарска асоцијација

Објавено

на

Македонската банкарска асоцијација ја известува јавноста дека како и во другите европски земји, заради пандемијата на ковид-19, националниот натпревар на Европскиот квиз на пари ќе се одржи на начин различен од претходно објавениот. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

АСО објави конкурс за годишна награда за млади истражувачи за најдобар труд од областа на управување со ризици и осигурување

Објавено

на

Со цел стимулирање на развојот на научната мисла и изработка на трудови од областа на управување со ризици и осигурување во Република Северна Македонија, како и афирмација на млади и стручни кадри, Агенцијата за супервизија на осигурување доделува годишна награда за 2020 година за истражувачки труд од областа на управување со ризици и осигурување во Република Северна Македонија. (more…)

Продолжи со читање

Популарно