Connect with us

Компании

Кроација осигурување – неживот АД Скопје забележа загуба од 1,1 милиони евра во 2019 година

Објавено

на

Кроација осигурување АД – Друштво за неживотно осигурување Скопје преку Македонска Берза објави ревидиран финансиски извештај за периодот 01.01.-31.12.2019 година.

Во периодот од 01.01.2019 до 31.12.2019 година, Кроација осигурување АД – Друштво за неживотно осигурување Скопје забележа загуба од работењето од 68 милиони денари, покажуваат основните финансиски податоци на компанијата за 2019 година објавени на Македонската Берза.

Вкупните приходи на Кроација осигурување АД – Друштво за неживотно осигурување Скопје за претходната година изнесувале 437,3 милиони денари, додека пак нето готовинскиот тек изнесува 19,4 милиони денари.

Компании

Ова се топ 10 најдобри работодавци во светот во 2020 година

Објавено

на

Во соработка со компанијата за истражување на пазарот „Статиста“, популарниот деловен магазин „Forbes“ состави список на најдобрите работодавци во светот за 2020 година. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во Мого Кредити

Објавено

на

Финансиското Друштво МОГО КРЕДИТИ ДООЕЛ Скопје е дел од Mogo Finance Групацијата. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во ЕВРОИНС OСИГУРУВАЊЕ АД Скопје

Објавено

на

ЕВРОИНС OСИГУРУВАЊЕ АД Скопје претставува друштво за осигурување со долги години успешно работење на македонскиот осигурителен пазар, врши повик за работа за следната работна позиција со утврден профил на кадар:

ОФИЦЕР ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА ИНФОРМАЦИСКИ СИСТЕМ (more…)

Продолжи со читање

Популарно