Connect with us

Осигурување

Кроациа осигурување го одложи плаќањето на новите полиси

Објавено

на

Од 20 март до 19 април Кроациа осигурување АД Скопје воведе нова поволност за клинетите „Не го одложувај осигурувањето, ние за Вас го одложивме плаќањето“.

Компанијата донесе одлука со цел воведување на олеснителни услови за клиентите, за секоја нова полиса склучена во наведениот период плаќањето да биде одложено до 1 јуни 2020 година.

„Мерката е донесена со цел заштита на здравјето на клиентите и на нашите вработени, како и обезбедување на бенефит за клиентите да бидат обезбедени со осигурување и во овие моменти. Сигурноста и здравјето на сите наши клиенти и вработени е на прво место”, соопштија од компанијата.

Осигурување

Триглав со добри резултати во 2019 година

Објавено

на

Надзорниот совет на Заваровалница Триглав на седницата одржана на 30.03.2020 година го потврди ревидираниот годишен извештај на Групацијата Триглав и на матичното друштво за 2019-та година. (more…)

Продолжи со читање

Осигурување

„Кроациа осигурување – Живот АД Скопје“ – Индивидуално осигурување на животот

Објавено

на

Живееме во чудни денови за кои до скоро не можевме ни да помислиме дека би се случиле кај нас. Изолација, затворање на компании и губење на работни места, како и несигурност на нашата иднина и иднината на нашите најблиски. (more…)

Продолжи со читање

Осигурување

АСО со известување до корисниците на осигурителни производи и услуги во врска со појавата на коронавирусот

Објавено

на

Агенцијата за супервизија на осигурување ги повикува корисниците на осигурителни производи и услуги да обрнат посебно внимание на условите за осигурување согласно кои го склучиле договорот за осигурување, (полисата) а со оглед на можното исклучување на обврската на осигурителот во случај на прогласена пандемија на коронавирус од страна на Светската здравствена организација и прогласување на вонредна состојба во Република Северна Македонија. (more…)

Продолжи со читање

Популарно