Connect with us

Осигурување

Оглас за вработување во Кроациа Осигурување – Живот

Објавено

на

Кроациа Осигурување АД – Друштво за осигурување на Живот со седиште на Ул. Костурски херои, бр.38, 1000 Скопје, на ден 20.11.2018 година распишува:

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
ЗА РАБОТНО МЕСТО СОВЕТНИК ЗА ПРОДАЖБА НА ЖИВОТНО
ОСИГУРУВАЊЕ

Доколку поседувате:

 • ВСС
 • Изразени комуникациски и преговарачки вештини
 •  Упорност, истрајност во остварувањето на поставените цели и задачи;
 • Претходно работно искуство во директна продажба
 • Целосна посветеност кон работната задача;
 • Дозвола за упрување на моторно возило од Б категорија.

ВИЕ СТЕ ВИСТИНСКИОТ КАНДИДАТ !

Компанијата ги нуди следниве услови за работа:

 • Редовно вработување, со полно работно време – неделното работно време е 40
  часа;
 • Единствена прилика за развој на професионална
  кариера:
 • Одлични услови за работа во пријатна работна средина со амбициозен и
  професионален тим
 • Наградување на Вашиот допринос и можност за континуиран напредок,
  усовршување и посетување на обуки;
 •  Почитување и вреднување на поединците и нивните различности

КРОАЦИЈА ОСИГУРУВАЊЕ – ЖИВОТ ВЕ ПОКАНУВА ДА АПЛИЦИРАТЕ!

ПОТРЕБНА ДОКУМЕНТАЦИЈА:
– биографија (CV)
– мотивационо писмо

Заинтересираните кандидати се молат своите пријави да ги достават најдоцна до 30.11.2018 година на адреса Ул. Костурски херои, бр.38, 1000 Скопје или на е-mail b.gacovska@cro.mk со назнака: Пријава за вработување – Советник за продажба на Животно осигурување.

Сите апликации за вработување ќе бидат третирани како строго доверливи. Со праќањето на апликацијата за вработување, се согласувате вашите лични податоци да бидат користени за пополнување на слободните работни места во рамките на Кроациа Осигурување Живот АД Скопје – Друштво за осигурување на живот, сè додека не ја повлечете вашата согласност.

Доколку Вашите квалификации одговараат на потребите на компанијата, ќе бидете повикани на разговор.

Осигурување

Триглав советува: Дали се исплати прекин на животно осигурување?

Објавено

на

Животот е полн со пресврти, подеми, падови и многу изненадувања. Колку и да се трудиме, не можеме да бидеме целосно спремни за секој предизвик со кој што се соочуваме во животот. (more…)

Продолжи со читање

Осигурување

Бенефиции од вештачката интелигенција во осигурувањето

Објавено

на

Илјадници тврдења, барања на купувачи и големи количини на разновидни податоци ја прават индустријата за осигурување најдобар пример за вештачка интелигенција и когнитивни технологии. Една неодамнешна студија од Tata Consultancy Services објави дека осигурителниот сектор инвестираше 124 милиони долари во AI, во споредба со просекот од 70 милиони долари инвестирани од други индустрии. Од услугата на купувачи до обработката на побарувањата, AI често се наведува како нарушување на сила во осигурителниот сектор. (more…)

Продолжи со читање

Осигурување

Оглас за вработување во Сава Осигурување!

Објавено

на

Сава осигурување а.д. Скопје отвора позиции за енергични, комуникативни лица кои се подготвени да научат нови вештини во професионална и мотивирачка средина за работа.

(more…)

Продолжи со читање
P2_P_MK_300x250

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange