Connect with us

Кредити

Кредитна линија на Комерцијална банка за развој и зелена транзиција на вашиот бизнис

Објавено

на

Дали размислувате за раст и развој на вашиот бизнис преку нови инвестиции и зелена транзиција? Сега е вистинско време да го унапредите бизнисот затоа што пазарот го бара тоа, а решението го нуди Комерцијална банка со новата кредитна линија за мали, средни и средно капитализирани компании.

Комерцијална банка нуди финансиска поддршка на среден или на долг рок за вашите инвестиции во основни и во трајни обртни средства и во зелена транзиција. Искористете ја можноста и поттикнете го развојот на вашата компанија со кредити со атрактивни услови:

  • Износ на кредит до 6.000.000 евра,
  • Каматна стапка 3,5 %,
  • Рок на отплата до 12 години,
  • Можност за грејс период до 2 години.

Средствата се обезбедени од кредитната линија од Европската инвестициона банка, реализирана преку Развојната банка на Северна Македонија.

На секој бизнис му треба поддршка, а Комерцијална банка е тука да ви помогне да ја изберете вистинската.

Повеќе информации се достапни на следниот линк.

Кредити

Продолжуваат промотивните поволности на НЛБ Банка за кредитите за физички лица

Објавено

на

Продолжува кампањата на НЛБ Банка за кредитите за физички лица, овозможувајќи ги промотивните поволности уште цели два месеци. Сите оние кои размислуваат за нови почетоци и сакаат да ги остварат плановите за кои долго мечтаеле, имаат единствена можност да го направат тоа до крајот на годината со кредитите на НЛБ Банка, за кои во промотивниот период се овозможени и дополнителни придобивки. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Како до светла иднина и финансиска независност?

Објавено

на

Достигнувањето на финансиска независност и светла иднина е пат со многу насоки кој бара крерирање на добар план, дисциплина и посветеност. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Намалување на каматните стапки на Халкбанк на кредити за физички лица

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје изврши намалување на каматните стапки на потрошувачкиот и хипотекарниот кредит наменети за физички лица и понуди атрактивни услови за станбениот кредит. Овие услови ќе важат во промотивен период  до 31 декември 2023 година. (more…)

Продолжи со читање

Популарно