Connect with us

Домашни банки

Крводарители од Комерцијална банка подготвија топли оброци за бездомни лица

Објавено

на

Хуманоста секогаш била силна страна на крводарителите од Комерцијална банка. Минатата работна недела 14-мина од нив ја завршија со уште еден хуман гест – подготвија 100 топли оброци за бездомни лица.

Оваа мисија е плод на соработката на програмата Ретвитни оброк и Здружението на крводарители од Комерцијална банка „Капка за живот“, кое донираше и свежи продукти и месо за подготовка на оброците. Останатиот дел од храната е дониран преку Црвениот крст „Центар“ по повод Денот на гладoт.

Водени од својата хуманост, крводарителите од Комерцијална банка се приклучија на оваа иницијатива за да покажат дека со заеднички напор и преку дружење може да се даде значаен придонес за подобрување на квалитетот на животот во општеството.

Домашни банки

„Биди во акција со секоја трансакција“ – Наградна игра со Mastercard од Комерцијална банка за главна награда од 1.000.000 денари

Објавено

на

За уште повесели и повозбудливи празници Комерцијална банка организира наградна игра со главна награда во вредност од 1.000.000 денари! (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка прогласена за „Банка на годината во 2023“ од магазинот The Banker

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје е прогласена за „Банка на годината во 2023 година во Република Северна Македонија“ од угледниот финансиски магазин The Banker. Оваа престижна награда и е доделена на Комерцијална банка по јубилеен 10-ти пат. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Личниот пристап кон клиентите е клучен за градење доверба

Објавено

на

Банките се двигатели на секоја економија, а нивната одговорност кон клиентите е повеќеслојна и поеднакво се однесува и на бизнисите (правните лица) и на поединците (физичките лица). (more…)

Продолжи со читање

Популарно