Connect with us

Наградни игри

Кој е добитникот на 1 МИЛИОН ДЕНАРИ од наградната игра „Биди VISA милионер“ на Стопанска банка АД – Скопје?

Објавено

на

Со единаесеттото и последно извлекување од наградната игра „Биди VISA милионер“, Стопанска банка АД – Скопје го извлече добитникот на главната награда од 1.000.000 денари.

Наградната игра заврши на 31.12.2019 и во игра беа речиси 2.400.000 трансакции направени со 150.000 дебитни и кредитни VISA картички со што среќата на добитникот на главната награда добива повеќе на вредност.

Антон Ф. со ID 9782 од Скопје е добитникот на 1 МИЛИОН ДЕНАРИ, кој ќе биде контактиран од страна на вработените во Контакт центарот по што Банката ќе може да пристапи кон доделување на наградата.

Преостанатите добитници од првите 10 кола се:

  1. 25.10 – добитник на 75.000 денари е Елена. К. со ID 437548
  2. 01.11 – добитник на 75.000 денари е Дарко П. со ID 2751429
  3. 08.11 – добитник на 75.000 денари е Звонко Н. со ID 8519
  4. 15.11 – добитник на 75.000 денари е Славе Р. со ID 2183696
  5. 22.11 – добитник на 75.000 денари е Александра Ч. со ID 2285239
  6. 29.11 – добитник на 75.000 денари е Рубинчо П. со ID 446925
  7. 06.12 – добитник на 75.000 денари е Силванка Ф. со ID 1154290
  8. 13.12 – добитник на 75.000 денари е Весна Н. со ID 813754
  9. 20.12 – добитник на 75.000 денари е Џелал Ш. со ID 1892123
  10. 27.12 – добитник на 75.000 денари е Деанче Р. со ID 1928961

Стопанска банка АД – Скопје им се заблагодарува на сите учесници и свои лојални клиенти. Банката продолжува да создава производи, услуги, промоции и акции со кои ќе ја наградува лојалноста и ќе придонесува кон поголемо задоволство од користењето на платежните картички.

VISA e првиот картичен бренд воведен од страна на Стопанска банка АД – Скопје и продолжува да биде синоним за доверлив партнер за располагање со средствата, односно за безбедни плаќања во трговијата ширум светот како и во електронската трговија.

Наградни игри

Комерцијална банка го извлече добитникот на главната награда Toyota Corolla Hybrid!

Објавено

на

Извлечен е добитникот на главната награда од наградната игра „Бесконтактно плати и награда фати“ на Комерцијална банка АД Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Главната награда Toyota Corolla Hybrid од наградната игра „Бесконтактно плати и награда фати“ е во исчекување на новиот сопственик

Објавено

на

Изминатиот месец Комерцијална банка АД Скопје организираше Наградна игра за сите корисници на Mastercard® и KomPay на банката „Бесконтактно плати и награда фати“! (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

НЛБ Банка ја додели главната награда за наградната игра „Поинакво зимско доживување со Mastercard® haPPy во Кицбил, Австрија!“

Објавено

на

НЛБ Банка АД Скопје денес ја додели главната награда во рамки на наградната игра „Поинакво зимско доживување со Mastercard® haPPy во Кицбил, Австрија!“. (more…)

Продолжи со читање

Популарно