Connect with us

Кредити

Комерцијална го продолжува промотивниот период за денарски кредит за купување или изградба на недвижен имот

Објавено

на

Комерцијална го продолжува промотивниот период за денарски кредит за купување или изградба на недвижен имот.

Интересот на граѓаните како и поволностите на денарскиот кредит за купување или изградба на недвижен имот ја мотивираше Банката да го продолжи промотивниот период до 30.06.2018 годин. Сите новоодобрени станбени кредити, Банката ќе ги одобрува со 0% надомест за одобрување и администрирање и 0 денари трошоци за процена на обезбедувањето.

За подетални информации, информирајте се повеќе на веб страната на Банката: www.kb.com.mk

Кредити

Онлајн кредити до 180.000 ден. – за сите изненадувања во животот

Објавено

на

Сите ние се трудиме повеќе или помалку да балансираме со парите кои ги заработуваме и оние кои ги трошиме, односно сакаме да ги потрошиме. Секако, оваа наша финансиска “дисциплина” може да избега од контрола ако се појават некои непланирани трошоци. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Нова кредитна линија од Комерцијална банка за обртни средства за вашиот бизнис

Објавено

на

На вашиот бизнис му требаат обртни средства? Комерцијална банка ви нуди кредит до 30.000.000 денари со субвенционирана камата преку Програма на Развојната банка на Северна Македонија, наменета за компании кои ја реинвестираат добивката од 2021 година. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Продолжува промоцијата на атрактивниот Потрошувачки кредит на Комерцијална банка со рок на отплата до 120 месеци

Објавено

на

Атрактивниот Потрошувачки кредит до 30.000 евра на Комерцијална банка доби нов промотивен период за уште поголемо задоволство на клиентите. За ненаменскиот потрошувачки кредит со рок на отплата до 120 месеци може да се аплицира до 30.09.2022 година. (more…)

Продолжи со читање


Популарно