Connect with us

Домашни банки

Комерцијална банка ја има најдобрата фудбалска екипа на балканот!

Објавено

на

Апсолутен успех на Синдикалната организација на Комерцијална банка во мал фудбал на Бофосијада 2022, спортски игри во Србија, на кои учествуваа финансиски институции од цел Балкан.

Желбата за успех и спортскиот дух се покажаа како клучни за доминацијата на вработените во Комерцијална банка на фудбалските натпревари и освојување на златниот трофеј. Фудбалерите од КБтим беа подобри од своите колеги од Ерсте банка, ОТП банка и Народна банка на Србија.

Комерцијална банка имаше свои натпреварувачи во дисциплините мал фудбал, одбојка и пикадо.

Синдикатот на Комерцијална банка беше гостин на Бофос Србија – Републички синдикат на вработени во банките, осигурителните компании и на другите финансиски организации во Србија.

На Бофосијада 2022 учествуваа 15 финансиски институции од Србија, Северна Македонија, Хрватска, Бугарија, Црна Гора, Босна и Херцеговина и од Романија.

Депозити

Колку заштедивте летово? Сега е моментот – 2% фиксна каматна стапка за орочени депозити во ПроКредит Банка

Објавено

на

Летната сезона е момент кога сакаме да се релаксираме, кога трошоците ни се предвидени за уживање, но секогаш е добредојдено да испланирате и сигурна заштеда за иднината! (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

„Поетска ноќ во Велестово“ по 34-ти пат со поддршка од Комерцијална банка

Објавено

на

Комерцијална банка е долгогодишен пријател и поддржувач на македонското културно творештво со цел не само негово промовирање, туку и негување и создавање идни културни дејци. Во духот на оваа општествено одговорна мисија, Банката и оваа година го поддржа одржувањето на манифестацијата „Поетска ноќ во Велестово”. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

„За повеќе детски насмевки“ – нова заедничка соработка на Шпаркасе Банка и СОС Детско село

Објавено

на

По повод 19 август – Светскиот ден на хуманоста, Шпаркасе Банка ја најавува новата соработка со својот долгогодишен партнер – СОС Детско село и заедничката кампања под мотото „За повеќе детски насмевки“, која ја пренесува силната порака за моќта на поврзувањето и градењето силни врски на доверба и поддршка, кои му се потребни на секое дете за да прерасне во силна индивидуа. (more…)

Продолжи со читање


Популарно