Connect with us

Домашни банки

Комерцијална банка сребрен партнер на годишната конференција за е-трговија

Објавено

на

Е-трговијата е новото време што го живеат трговците и купувачите, кое секојдневно наметнува нови и уште поголеми можности. Докажан партнер на компаниите за брз и ефикасен развој и раст на е-трговијата е Комерцијална банка со своите дигитални производи и услуги и со инвестициите во напредни дигитални алатки.

Комерцијална банка, како пионер во земјава во овозможувањето целосна понуда за онлајн продажба од компаниите, има чест да биде  сребрен партнер на годишната конференција за е-трговија во земјава  и да даде свој придонес за забрзување и ширење на релациите во е-трговијата на регионално ниво.

Петтата годишна конференција на тема Ecommerce: Accelerate!, која ја организира Асоцијацијата за е-трговија на Македонија и ќе се одржи на 11 ноември, има регионален карактер, а фокусот го става на можностите, промените, поврзаноста и вистинскиот успех. Имајќи ги предвид овие цели и вредности, кои се дел и од сопствениот корпоративен развој, Комерцијална банка со огромно задоволство ја поддржува Kонференцијата затоа што полесно е да се стигне заедно до посакуваните промени и успех.

Домашни банки

Радмила Јованова од Шпаркасе Банка – Филијала Штип со награда за спортски подвиг во 2022 година

Објавено

на

Општина Штип традиционално секоја година организира настан – „Избор на спортист на годината на Штип”, на кој се избираат најдобрите спортисти и спортски работници и клубови во изминатата година.

(more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Добивката на ТТК Банка порасна за 36,4% и дојде до 1 милион евра во 2022 година

Објавено

на

Во услови на изразена економска и енергетска криза, динамичен пазар и силна конкуренција, водејќи се од основните принципи за сигурно и стабилно работење, ТТК Банка АД Скопје управуваше успешно со сите деловни аспекти од работењето што ја одразува одржливоста на деловен модел. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Одличното справување со NPL на Халкбанк и донесе профит од 12 милиони евра во 2022 година

Објавено

на

Халкбанк ги објави резултатите од работењето во изминатата 2022 година, кои го потврдија епитетот најбрзо растечка банка во Северна Македонија. Сето тоа постигнато со посветена работа, добро дефинирана стратегија и фокус на зацртаните цели. (more…)

Продолжи со читање

Популарно