Connect with us

Домашни банки

Комерцијална банка продолжува со поставување на нови банкомати за внесување готовина

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје продолжува со поставување на нови банкомати за внесување готовина во филијалите во Штип, Охрид и Струмица, како и во ТЦ Капитол во Скопје.

Со овие нови банкомати, услуга за внесување готовина отсега е достапна на уште четири нови локации покрај досегашните 11: Ѓорче Петров, Ченто, Маџари, ГТЦ, Стопанска комора, Лептокарија, Буњаковец, Бисер, Автокомандa, 11 Октомври и Сити мол.

Комерцијална банка АД Скопје и во следниот период ќе продолжи да излегува во пресрет на барањата и потребите на клиентите, ширејќи ја мрежата со банкомати за уплата на готовина низ повеќе градови во земјата.

Домашни банки

Измени во Надзорниот одбор на НЛБ Банка АД Скопје

Објавено

на

НЛБ Банка преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста за измени во органите на управување односно Надзорниот одбор на Банката. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Измени во органите на управување и раководење на Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста за измени во органите на управување на Банката. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стопанска банка а.д Битола го потврди позитивниот Годишен извештај за 2019 година

Објавено

на

Стопанска банка а.д. Битола преку соопштение на Македонска берза го објави Годишниот извештај за работењето на банката за 2019 година. (more…)

Продолжи со читање

Популарно