Connect with us

Домашни банки

Комерцијална банка постави банкомати со екран на допир!

Објавено

на

Она што пред десетина дена го најави Комерцијална банка како изненадување за своите клиенти, во текот на денешниот ден го реализираше.

Воведуваме нови банкомати со екрани на допир. Комерцијална банка е меѓу првите банки која ја воведува оваа технологија во нашата земја, со цел да овозможиме полесно и побрзо користење на нашите услуги” – велат од банката.

Банкарство веќе пишуваше на оваа тема, во врска со тоа какво изненадување им спрема банката на своите клиенти.

Едното беше воведување можност за подигнување банкноти од 100 денари од банкоматите, додека второто се однесува на банкоматите со екрани на допир.

Домашни банки

Известување за нова локација на банкомат на Централна кооперативна Банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка ги известува своите клиенти дека постави нов банкомат на следната локација: (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

ТТК Банка со промотивна поволност за своите клиенти – без трошоци за одобрување и администрирање за кредитите со РИЗИКО кредитно животно осигурување

Објавено

на

РИЗИКО кредитното животно осигурување или осигурување живот на корисници на кредит е достапно во сите експозитури и филијали на ТТК Банка АД Скопје, во соработка со осигурителното друштво „Триглав Осигурување Живот“ АД Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Шпаркасе Банка постави нов банкомат за поголема достапност за клиентите

Објавено

на

Со цел да биде поблиску до своите клиенти и до нивните потреби, Шпаркасе Банка Македонија постави уште еден нов банкомат, на нова локација! (more…)

Продолжи со читање

Популарно