Connect with us

Домашни банки

Комерцијална банка овозможи нова услуга за правните лица кои користат кредитни производи во Банката

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје известува дека овозможи нова услуга за клиентите правни лица кои користат кредитни производи во Банката.

Почнувајќи од 01.10.2020 година сите правни лица кои се корисници на Интернет банка може да поднесат барање за нов денарски и/или девизен кредит и денарска гаранција или барање за измена на веќе одобрени денарски и девизни кредити и/или денарски гаранции.

Со поднесувањето на барањето преку Интернет банката, истото ќе биде проследено за обработка до соодветните служби.

Домашни банки

Комерцијална банка наградена од ЕБОР за „Most Active Issuing Bank in 2021 in North Macedonia“

Објавено

на

Европската банка за обнова и развој ја награди Комерцијална банка за „Most Active Issuing Bank in 2021 in North Macedonia“. Комерцијална банка ја добива оваа награда од ЕБОР по 18-ти пат и во континуитет со години како најактивна банка во областа на меѓународните инструменти за финансирање на меѓународната трговија во земјава.  (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Злато и сребро на Банкарските спортски игри за вработени во Комерцијална банка

Објавено

на

Силна мотивација, тимски дух и желба за победа – доволно за да остварат претставниците на Комерцијална банка низа успешни резултати на годинашните Банкарски спортски игри. Вработени во Комерцијална банка собраа златни и сребрени медали и покажаа и докажаа дека спортските вештини, засилени со цврста соработка и посветеност, се формула за успех. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка оствари нето добивка од 10,6 милиони евра во првиот квартал од 2022 година

Објавено

на

Во периодот од 1.1.2022 до 31.03.2022 година, НЛБ Банка АД Скопје работеше согласно усвоената Деловна политика на Банката за 2022-та година. (more…)

Продолжи со читање


Популарно