Connect with us

Платежни картички

Комерцијална банка нуди бесплатни дебитни картички за пензионерите

Објавено

на

Комерцијална банка им нуди бесплатни дебитни картички на пензионерите кои својата пензија ја примаат во банката.

Оваа иницијатива е со цел да се избегне чекањето на шалтери и пензионерите поедноставно да располагаат со своите средства.

Со дебитната картичка тие ќе можат без надомест да подигнуваат готовина од сите банкомати на Комерцијална банка, да плаќаат во продавница без провизија и да купуваат на рати без камата.

За овие и за останатите погодности што се добиваат со дебитната картичка, пензионерите можат да се информираат на следниов линк.

Платежни картички

Mastercard кредитни картички од Комерцијална банка без надомест за аплицирање

Објавено

на

Дозволете си повеќе со кредитните картички од Комерцијална банка, кои до 15.06.2023 година може да ги добиете и без надомест за аплицирање и обработка на барање. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

„ШТЕДИ И КОГА ПЛАЌАШ“ – нова услуга од Шпаркасе Банка за сите корисници на дебитни картички

Објавено

на

Со цел промовирање на штедењето како корисна навика важна за финансиското здравје, како и одговарање на предизвикот наречен штедење, каде што секој клиент може да штеди и тоа незабележливо, Шпаркасе Банка воведе нова услуга за корисниците на дебитни картички издадени од Банката – Штеди и кога плаќаш. (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

VISA TRAVEL – нова кредитна платежна картичка на Халкбанк АД Скопје

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје ги информира своите почитувани клиенти дека од 24.04.2023 година својата палета на платежни картички ја дополнува со нова кредитна платежна картичка Visa Travel. (more…)

Продолжи со читање

Популарно