Connect with us

Домашни банки

Комерцијална банка наградена за особен придонес во стопанството во Општина Кавадарци

Објавено

на

За особен придонес преку поддршка на стопанството во Општина Кавадарци, Комерцијална банка АД Скопје е добитник на наградата „7 Септември“, која ја доделува оваа општина.

Наградата му беше врачена на Главниот извршен директор, Г-динот Хари Костов, од страна на градоначалникот на Општина Кавадарци, Г-динот Митко Јанчев, на свечена седница која се одржа на 07.09.2020 година во Кавадарци.

Комерцијална банка веќе 65 години е клучниот партнер на компаниите и столбот на доверба кај граѓаните. Најголем број од компаниите во земјава со Комерцијална банка чекорат на патот кон успехот затоа што Банката низ годините на развој создава нови вредности, отвора врски кон светот и изгради високо професионален и стручен тим. Одговорноста, транспарентноста, ефикасноста, иновативноста се вредностите кои Комерцијална банка ја прават традиционално прв избор на клиентите.

Домашни банки

Признание од „Global Finance“ за Комерцијална банка за извонредно кризно лидерство

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје се стекна со признание за Distinguished Crisis Leadership in 2020 (Истакнато кризно лидерство во 2020 година) од страна на угледниот магазин „Global Finance“. Признанието е резултат на максималните напори што ги вложи Банката во услови на пандемија за да ги задоволи потребите и да им помогне на своите клиенти, да ги заштити своите вработени и да обезбеди поддршка на општеството. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

ТТК Банка АД Скопје со нова експозитура во Скопје, Дебар Маало

Објавено

на

На 28 октомври 2020 година ТТК Банка АД Скопје свечено ја отвори новата експозитура во Дебар Маало во Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

МБА: Македонскиот банкарски систем е стабилен и укинувањето на дозволата на една мала банка не ја доведува во прашање стабилноста на системот

Објавено

на

Македонската банкарска асоцијација следејќи ги најновите настани и дискусии во јавноста одржа состанок на кој се дискутираше за здравоста на банкарскиот систем и улогата на Народната банка. (more…)

Продолжи со читање

Популарно