Connect with us

Домашни банки

Комерцијална банка и Струмичкиот карневал продолжуваат да негуваат уникатен туристички бренд

Објавено

на

Уметноста, креативноста и забавата го прават Струмичкиот карневал главна туристичка атракција секој февруари. Препознавајќи го значењето на оваа културна манифестација и ценејќи го придонесот што го дава за промовирање на македонскиот туризам, Комерцијална банка и оваа година останува Генерален спонзор на Струмичкиот карневал.

На улиците во Струмица овој викенд уметноста повторно ќе се прикаже со целата своја имагинација. Маските, неуморните учесници и забавата го прават Струмичкиот карневал вистинско доживување за секој посетител.

Оттаму Струмичкиот карневал ја црпи и својата уникатност и вредност, не само на македонската, туку и на меѓународната карневалска сцена.

Домашни банки

„Биди во акција со секоја трансакција“ – Наградна игра со Mastercard од Комерцијална банка за главна награда од 1.000.000 денари

Објавено

на

За уште повесели и повозбудливи празници Комерцијална банка организира наградна игра со главна награда во вредност од 1.000.000 денари! (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка прогласена за „Банка на годината во 2023“ од магазинот The Banker

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје е прогласена за „Банка на годината во 2023 година во Република Северна Македонија“ од угледниот финансиски магазин The Banker. Оваа престижна награда и е доделена на Комерцијална банка по јубилеен 10-ти пат. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Личниот пристап кон клиентите е клучен за градење доверба

Објавено

на

Банките се двигатели на секоја економија, а нивната одговорност кон клиентите е повеќеслојна и поеднакво се однесува и на бизнисите (правните лица) и на поединците (физичките лица). (more…)

Продолжи со читање

Популарно