Connect with us

Домашни банки

Комерцијална банка донираше детски реквизити за првата градинка во Општина Брвеница

Објавено

на

Дечињата од Општина Брвеница ја добија својата прва градинка, а Комерцијална банка се погрижи во дворот на градинката да имаат и забавен парк затоа што тоа им ја носи најголемата радост.

Банката ѝ донираше на новоотворената градинка „Сонце-Диели“ лулашка со две седишта и клацкалка со четири седишта, со што дворот ги доби првите детски реквизити кои не само што ги веселат дечињата туку го помагаат и нивниот психо-физички развој.

Донацијата од Комерцијална банка е уште позначајна затоа што во услови на пандемија поголем дел од денот дечињата го поминуваат во дворот на градинката со што се намалуваат ризиците за нивното здравје.

Домашни банки

Именувани тројца нови членови на Управниот одбор на НЛБ д.д. Љубљана, меѓу кои и Антонио Аргир

Објавено

на

На вчерашниот прв состанок на Надзорниот одбор на НЛБ д.д Љубљана годинава, членовите се фокусираа на имплементација на стратегијата на НЛБ Групацијата и статусот на вклучување на факторите за управување со еколошките и социјални аспекти во деловниот модел на НЛБ Групацијата. На седницата, Надзорниот одбор назначи и тројца нови членови на Управниот одбор, со што истиот се прошири на вкупно шест члена. За нови членови на Управниот одбор на НЛБ д.д именувани се: Хедвика Усеник, Антонио Аргир и Андреј Ласиќ. Сите доаѓаат од НЛБ д.д или НЛБ Групацијата, имаат долгогодишно искуство и се веќе докажани во својата работа. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стопанска банка АД – Скопје изврши измена и дополнување во тарифите за надоместоци за физички лица

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје ги известува своите клиенти дека воведува нови и врши измена на некои од постојните надоместоци во тарифата за физички лица, при што ги утврдува следните надоместоци: (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

ТТК Банка: Известување за работно време на филијали и експозитури на 19.1.2022 година (среда)

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје ги известува своите почитувани корисници дека по повод претстојниот празник – Богојавление (Водици), на 19.1.2022 година (среда) ќе работат следните филијали и експозитури на Банката: (more…)

Продолжи со читање

Популарно