Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Кредити

Комерцијална банка го продолжи промотивниот период за потрошувачкиот кредит со најповолна каматна стапка

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје нуди најповолни готовински кредити со ЕУР клаузула до 30.000 евра без жиранти, со фиксна годишна каматна стапка од 4.9% за првите две години.

Банката го продолжи промотивниот период до 30.09.2019 година. Рокот на отплата на кредитот е до 120 месеци.

Повеќе информации за кредитот се достапни на следниот линк.

Кредити

Што претставува кредит за рефинансирање?

Објавено

на

Кредит за рефинансирање е кредит што се подигнува во постоечката или друга банка со цел замена на постоечкиот долг, но најчесто и извор на дополнителни финансии. Најчесто со кредитот за рефинансирање се добиваат поповолни услови како грејс период, подолг период на отплата на кредитот, пониска каматна стапка и слично. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка овозможи online аплицирање за потрошувачки кредити

Објавено

на

За потрошувачките ненаменски кредити на Комерцијална банка АД Скопје отсега може да аплицирате и електронски (online). За сите физички лица, корисници на услугата електронска банка, кои имаат опција за плаќање, Комерцијална овозможи побрза и поедноставна постапка преку online аплицирањето.

(more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка ги намали каматните стапки на кредитните продукти за физички лица

Објавено

на

Kако резултат на намалувањето на каматната стапка на благајничките записи, НЛБ Банка ги намали каматните стапки за 0,25 процентни поени на кредитните картички, инстант кредитите и на дозволеното пречекорување на трансакциска сметка за физички лица. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange