Connect with us

Наградни игри

Комерцијална банка го извлече добитникот на главната награда Toyota Corolla Hybrid!

Објавено

на

Извлечен е добитникот на главната награда од наградната игра „Бесконтактно плати и награда фати“ на Комерцијална банка АД Скопје.

Среќниот добитник е Драган Ј. од Скопје, кој од денес е сопственик на извонредниот еколошки автомобил Toyota Corolla Hybrid. Комерцијална банка му честита на Драган Ј. и од срце му посакува безбедно возење до сите посакувани дестинации.

Наградната игра „Бесконтактно плати и награда фати“ траеше од 9.12.2019 до 12.01.2020 година. Во шесте извлекувања, Банката додели многубројни вредни награди, а можеа да учествуваат сите кои плаќаа бесконтактно со Mastercard® картичките или преку апликацијата KomPay на Комерцијална банка АД Скопје.

Го имаме добитникот на главната награда Toyota Corolla Hybrid! 🚗🎉Среќниот добитник е Драган Ј. од Скопје кој од денес е сопственик на овој извонреден еколошки автомобил. Честитки за Драган! 🎉Наградната игра „Бесконтактно плати и награда фати“ траеше од 9.12.2019 до 12.01.2020 г. Во 6-те извлекувања доделивме многубројни вредни награди, а можеа да учествуваат сите кои плаќаа бесконтактно со Mastercard® картичките или преку апликацијата KomPay на Комерцијална банка.Им благодариме на сите кои учествуваа во наградната игра. Продолжете да плаќате бесконтактно со Mastercard® и KomPay за само 1 секунда бидејќи секој заштеден момент е награда. 🙂

Gepostet von Комерцијална банка АД Скопје am Mittwoch, 22. Januar 2020

Сите детали и Правилата на наградната игра се достапни на следниот линк.

Комерцијална банка им се заблагодарува на сите кои учествуваа во наградната игра и воедно ги повикува клиентите да продолжат да плаќаат бесконтактно со Mastercard® и KomPay за само 1 секунда бидејќи секој заштеден момент е награда.

Наградни игри

Избрани добитниците на наградната игра на Охридска банка и Виза – Визарата може се!

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје ги избра добитниците на награди предвидени во наградната игра „Визарата може сè“, која траеше во периодот од 10.06.2020 до 30.09.2020 година. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Охридска банка ги објави добитниците од наградната игра „Визарата може сè!“

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје со воведувањето на картичката Визарата, ја започна и новата наградна игра „Визарата може сè“.  (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

ВРЕДИ ДА СЕ ШТЕДИ! – Голема наградна игра на Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Во месецот на штедењето – октомври, Стопанска банка а.д. Битола ја започнува својата голема наградна игра „Вреди да се штеди”! (more…)

Продолжи со читање

Популарно