Connect with us

Наградни игри

Комерцијална банка ги објави добитниците од наградната игра „Три пати плати и освој“!

Објавено

на

Комерцијална банка им честита на најбрзите 500 корисници на Mastercard картичките на Банката кои во периодот 01.07-15.08 учествуваа во наградната игра „Три пати плати и освој“ и се добитници на прилив на сметка во износ од 600 денари!

Во наградната игра учествуваа сите клиенти со Mastercard дебитни и кредитни картички од Комерцијална банка кои направија минимум 3 трансакции во вредност од по најмалку 2.000 денари во ресторани, хотели или бензиски пумпи во земјава. Среќните добитници, во следниот период ќе го видат наградниот прилив прокнижен на сметката на картичката со која се направени трансакциите.

Листата на добитници и правилата на Наградната игра се достапни на следниот линк: https://kb.mk/nagradna-igra.nspx

Наградни игри

НЛБ Банка и VISA ве носат на Светското првенство во фудбал во Катар

Објавено

на

Во пресрет на Светското првенство во фудбал кое оваа есен ќе се одржува во Катар, НЛБ Банка и Visa организираат „ГООООЛема наградна игра!“. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Наградна игра на УНИБанка – „КЕШБЕК ЗА ПОДОБРО РАСПОЛОЖЕНИЕ!“

Објавено

на

Наградната игра „КЕШБЕК ЗА ПОДОБРО РАСПОЛОЖЕНИЕ!“ е организирана од страна на УНИБанка АД Скопје. Наменета е за физички лица-корисници на дебитни картички од брендот Mastercard издадени од УНИБанка АД Скопје, а се спроведува на сите продажни места и во електронска трговија (плаќање на интернет) во Република Северна Македонија, каде се прифаќаат горенаведените картички. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Вистинско време за нов велосипед!

Објавено

на

Триглав Осигурување Живот АД Скопје во соработка со КБ Публикум инвест АД Скопје започна наградна игра при склучување на полиса за осигурување на живот, која е поврзана со вложување во инвестициски фонд Балансиран на КБ Публикум инвест. (more…)

Продолжи со читање

Популарно