Connect with us

Наградни игри

Комерцијална банка ги извлече добитниците од петтото неделно извлекување од Наградната игра „Бесконтактно плати и награда фати“

Објавено

на

Извлечени се добитниците од петтото неделно извлекување од Наградната игра за корисниците на Mastercard® и KomPay на Комерцијална банка „Бесконтактно плати и награда фати“!

Списокот на добитниците на наградите може да се види на следниот линк.

 

Банката им честита на добитниците, а на сите останати им посакува среќа во извлекувањето на главната награда, Toyota Corolla Hybrid, која ќе bide доделena на 22 јануари 2020 година!

Следете ги Facebook страницата и интернет-страницата на Комерцијална банка за дознаете дали сте добитник.

Наградни игри

Избрани добитниците на наградната игра на Охридска банка и Виза – Визарата може се!

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје ги избра добитниците на награди предвидени во наградната игра „Визарата може сè“, која траеше во периодот од 10.06.2020 до 30.09.2020 година. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Охридска банка ги објави добитниците од наградната игра „Визарата може сè!“

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје со воведувањето на картичката Визарата, ја започна и новата наградна игра „Визарата може сè“.  (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

ВРЕДИ ДА СЕ ШТЕДИ! – Голема наградна игра на Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Во месецот на штедењето – октомври, Стопанска банка а.д. Битола ја започнува својата голема наградна игра „Вреди да се штеди”! (more…)

Продолжи со читање

Популарно