Connect with us

Наградни игри

Комерцијална банка ги извлече добитниците од четвртото неделно извлекување од Наградната игра „Бесконтактно плати и награда фати“

Објавено

на

Извлечени се добитниците од четвртото неделно извлекување од Наградната игра за корисниците на Mastercard® и KomPay на Комерцијална банка АД Скопје – „Бесконтактно плати и награда фати“!

Списокот на добитниците на наградите може да се види на следниот линк.

Банката им честита на добитниците, а на сите останати им порачува да продолжат да плаќаат бесконтактно со Mastercard® и KomPay за што повеќе шанси за награда. Следното неделно извлекување е на 15 јануари 2020 година.

Главната награда, Toyota Corolla Hybrid, Комерцијална банка ќе ја додели на главното извлекување на 22 јануари 2020 година, а во меѓувреме секоја недела ќе доделува по 1 (еден) смартфон Samsung Note 10, 1 (еден) лаптоп HP Pavilion i7, 1 (еден) електричен тротинет Hamachi, 5 (пет) гифт-картички за трговскиот центар „Скопје Сити Мол“ во вредност од 5.000 денари и 10 (десет) гифт-картички во вредност од 3.000 денари.

Наградната игра траеше до 12 јануари 2020 година. Со секоја Ваша бесконтактна трансакција во нашата земја со Mastercard® картичките за физички лица од Комерцијала банка од најмалку 200 денари, добивате една шанса за добивка, а со секоја трансакција од најмалку 200 денари направена со KomPay, добивате две шанси.

Наградни игри

Комерцијална банка го извлече добитникот на главната награда Toyota Corolla Hybrid!

Објавено

на

Извлечен е добитникот на главната награда од наградната игра „Бесконтактно плати и награда фати“ на Комерцијална банка АД Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Главната награда Toyota Corolla Hybrid од наградната игра „Бесконтактно плати и награда фати“ е во исчекување на новиот сопственик

Објавено

на

Изминатиот месец Комерцијална банка АД Скопје организираше Наградна игра за сите корисници на Mastercard® и KomPay на банката „Бесконтактно плати и награда фати“! (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

НЛБ Банка ја додели главната награда за наградната игра „Поинакво зимско доживување со Mastercard® haPPy во Кицбил, Австрија!“

Објавено

на

НЛБ Банка АД Скопје денес ја додели главната награда во рамки на наградната игра „Поинакво зимско доживување со Mastercard® haPPy во Кицбил, Австрија!“. (more…)

Продолжи со читање

Популарно