Connect with us

Домашни банки

Комерцијална банка генерален спонзор на концертот на групата Синтезис

Објавено

на

Во рамките на посветеноста за поддршка на вистинските универзални и културни вредности, Комерцијална банка АД Скопје се јавува како генерален спонзор на јубилејниот концерт на групата Синтезис.

Концертот ќе се одржи на 23 септември на Плоштадот Мајка Тереза (платото пред МОБ) во Скопје, во организација на Баги комуникации.

Групата Синтезис е една од најпознатите македонски и балкански етно групи, а годинава слави 25 години уметничко работење. По повод јубилејот, специјални гости на концертот ќе бидат Влатко Стефановски Наум Петрески.

Домашни банки

Признание од „Global Finance“ за Комерцијална банка за извонредно кризно лидерство

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје се стекна со признание за Distinguished Crisis Leadership in 2020 (Истакнато кризно лидерство во 2020 година) од страна на угледниот магазин „Global Finance“. Признанието е резултат на максималните напори што ги вложи Банката во услови на пандемија за да ги задоволи потребите и да им помогне на своите клиенти, да ги заштити своите вработени и да обезбеди поддршка на општеството. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

ТТК Банка АД Скопје со нова експозитура во Скопје, Дебар Маало

Објавено

на

На 28 октомври 2020 година ТТК Банка АД Скопје свечено ја отвори новата експозитура во Дебар Маало во Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

МБА: Македонскиот банкарски систем е стабилен и укинувањето на дозволата на една мала банка не ја доведува во прашање стабилноста на системот

Објавено

на

Македонската банкарска асоцијација следејќи ги најновите настани и дискусии во јавноста одржа состанок на кој се дискутираше за здравоста на банкарскиот систем и улогата на Народната банка. (more…)

Продолжи со читање

Популарно