Connect with us

Домашни банки

Комерцијална банка АД Скопје ќе ги награди членовите на Надзорниот одбор со износ од 3.920.000 денари!

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје ќе ги награди членовите на Надзорниот одбор со износ од 3.920.000 денари или во противвредност од 63,7 илјади евра.

За исполнетите обврски седуммината членови ќе добијат по 9.100 евра. Овие средства спаѓаат во трошоците на Банката.

Надзорниот одбор на Комерцијална банка го сочинуваат:

1. Сава Димитрова – Претседател и Независен член на Надзорниот одбор

2. Таки Фити – Заменик претседател и член на Надзорниот одбор

3. Горан Антевски – Член на Надзорниот одбор

4. Сашо Наумоски  Член на Надзорниот одбор

5. Александра Максимовска – Стојкова – Независен член на Надзорниот одбор

6. Ванчо Чифлиганец  Член на Надзорниот одбор

7. Фатмир Етеми  Член на Надзорниот одбор

Своето работење и активностите Надзорниот одбор на Комерцијална банка ги остваруваше на своите редовни седници кои беа одржувани најмалку еднаш квартално. Во текот на минатата година Надзорниот одбор одржал десет редовни седници.

Инаку, овој состав на Надзорниот одбор го одработува својот втор мандат, кој е со важност до 20 мај 2024 година.

Домашни банки

Личниот пристап кон клиентите е клучен за градење доверба

Објавено

на

Банките се двигатели на секоја економија, а нивната одговорност кон клиентите е повеќеслојна и поеднакво се однесува и на бизнисите (правните лица) и на поединците (физичките лица). (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Доделен автомобилот TESLA на среќниот добитник во наградната игра на Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Најсреќниот добитник во големата наградна игра на Стопанска банка, Ацо Савиќ, вчера (23 ноември) пред просториите на Банката во центарот на Скопје ги доби клучевите од новиот автомобил TESLA model 3. Автомобилот е главната награда од наградната игра на Стопанска банка со Mastercard платежните картички „Најбрзо до Тесла возило со СБ”, која траеше од 1 јули до 31 октомври. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

ЕБОР одобри 9 милиони ЕУР кредит на ПроКредит Банка во Северна Македонија

Објавено

на

Европската банка за обнова и развој (ЕБОР) доделува нови средства за поддршка на младите претприемачи и основање на бизниси, како и за промовирање на зелени финансии во Северна Македонија, преку финансискиот пакет од 9 милиони ЕУР одобрен за ПроКредит Банка. (more…)

Продолжи со читање

Популарно