Connect with us

Наградни игри

Комерцијална банка АД Скопје известува за лажна Facebook страница!

Објавено

на

На „Facebook” е забележана страница која има објавено видео содржина со која повикува на симнување апликација (игра) и алудира на брза добивка на пари. Во видеото се прикажува лажна СМС порака од Комерцијална банка за прилив на средства.

Комерцијална банка АД Скопје ги известувасвоите клиенти дека нема никаква врска со оваа активност и во моментов не организира никаква наградна игра преку „Facebook” или преку апликација. Уште еднаш банката ги советува своите клиенти да бидат исклучително внимателни кога ги споделуваат своите лични податоци додека се на Интернет.

Страната и видео содржината веќе се пријавени на „Facebook” како измама. По целосна анализа на случајот, Банката ќе преземе соодветни мерки пред надлежните институции согласно позитивните законски прописи.

Наградни игри

Наградната игра на Стопанска банка а.д. Битола ,,Вреди да се штеди’’ завршува на 31 јануари. Побрзајте и освојте вредни награди!

Објавено

на

Останува уште многу малку време да станете потенцијален добитник на некоја од вредните награди во наградната игра ,,Вреди да се штеди’’ на Стопанска банка а.д. Битола. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Добитници од наградната игра на Халкбанк, “ПЛАЌАЈ СО HALKPAY И ОСВОЈУВАЈ НАГРАДИ!”

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје со задоволство ги информира своите почитувани клиенти за успешното спроведено месечно извлекување на наградната игра ,,ПЛАЌАЈ СО HALKPAY И ОСВОЈУВАЈ НАГРАДИ!” на 12.01.2021 година во 12 часот. Во присуство на тричлена комисија составена од двајца претставници од Халкбанк АД Скопје и овластен нотар, извлечени се добитници на 5 Смарт Андроид телефони. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Халкбанк ги извлече првите добитници од наградната игра ,,ПЛАЌАЈ СО HALKPAY И ОСВОЈУВАЈ НАГРАДИ!”

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје информира за успешно спроведено прво, месечно извлекување на наградната игра „ПЛАЌАЈ СО HALKPAY И ОСВОЈУВАЈ НАГРАДИ!” на 03.12.2020 година во 12 часот. Во присуство на трочлена комисија составена од двајца претставници од Халкбанк АД Скопје и овластен нотар,  извлечени се првите добитници на 5 Смарт Андроид телефони. (more…)

Продолжи со читање

Популарно