Connect with us

Домашни банки

Комерцијална банка АД Скопје добитник на наградата 2018 ЕUR Operational Excellence Award

Објавено

на

Комерцијална Банка АД Скопје и оваа година е добитник на наградата 201ЕUR Operational Excellence Award, која ја доделува Дојче банк.

Оваа награда е признание за беспрекорната директна обработка на меѓународните плаќања од страна на Комерцијална банка.

Банката со ова традиционално ја потврдува својата лидерската позиција во областа на девизното работење.

Домашни банки

Измени во Управниот одбор на ПроКредит Банка

Објавено

на

ПроКредит Банка преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста за измени во органите на управување односно Управниот одбор на Банката. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка десетта година по ред ја продолжи соработката со Црвениот крст на Република С. Македонија

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје и оваа година ја продолжи плодната соработка со Црвениот крст на Република Северна Македонија со цел заедничка имплементација на општествено корисни социјални програми за подобрување на квалитетот на животот на населението во заедниците. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЕДЕЛА НА ИНОВАЦИИ: Халкбанк Смарткеш – подигнување пари од АТМ без картичка

Објавено

на

Луѓето често може да се најдат во непријатна ситуација кога го забораваат својот паричник дома, кога картичката им е истечена, изгубена или украдена, а имаат потреба од готовина од истите. (more…)

Продолжи со читање

Популарно