Connect with us

Платежни картички

Касис АД Скопје воведе 3D Secure безбедност при интернет плаќање

Објавено

на

Процесорот за картички во Р.Македонија, Касис АД Скопје, почнувајќи од Март 2017 година, за прв пат на своите клиенти ќе им овозможи пристап до 3D Secure протоколот, со кој се обезбедува највисоко ниво на сигурност – заштита при плаќање со картички на интернет.

За граѓаните на Република Македонија, интернeтот освен со својата основна функција, да обезбеди брза информација на корисниците, се повеќе доминира и со функцијата “Глобален пазар” на кој граѓаните ги плаќаат услугите илиги купуваат производите. Ако купувањето на интернет го овозможивме многу одамна, се наметна потребата да ја превземеме и грижата за безбедноста и сигурноста. Долгогодишното присуство на финансискиот пазар во Република Македонија и пошироко, ни создава обврска континуирано да создаваме најдобра услуга за нашите клиенти. Поседувањето на меѓународните сертификати “Verified by Visa” и “Mastercard SecureCode” се потврда за таа определба. Отсега и 3D Secure протокол-от станува достапен и за картичките од меѓународните картични организации MasterCard, Visa, а издадени од Банките – наши клиенти”– изјави Претседателот на Управниот Одбор и Извршен Директор, г-ѓа Биљана Доновска – Гечева.

Платежни картички

ПРОМОТИВНА ПОНУДА ЗА СИТЕ КОРИСНИЦИ НА КРЕДИТНИ КАРТИЧКИ ОД ХАЛКБАНК – подигнување на готовина БЕЗ ПРОВИЗИЈА

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје мисли на своите клиенти за нивно уште поголемо корисничко задоволство и задоволување на сите нивни потреби! (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Со Visa Business Debit на Комерцијална банка уплата на дневен промет на банкомат без надомест до 31.03.2022 година

Објавено

на

Корисниците на Visa Business Debit картичките од Комерцијална банка ќе можат да вршат уплата на дневен промет на банкомат без надомест до 31.03.2022 година. Банката до 31.03.2022 година го продолжува и промотивниот период во кој од надомест во текот на целиот ден се ослободени сите готовински уплати по основ на дневен пазар (шифра 800, 801, 802 и 803) реализирани од правни лица во експозитурата East Gate Mall. (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

НЛБ Банка со промотивна кампања за VISA Business картички за правни лица

Објавено

на

НЛБ Банка од 1 декември 2021 година започнува промотивна кампања за Visa Business картичките за правни лица која ќе трае до 31 декември 2021 година.  Во рамки на кампањата Банката нуди промотивни поволности за сите нови и постоечки корисници на Visa Business картичките. (more…)

Продолжи со читање

Популарно