Connect with us

Депозити

Капитал Банка со неверојатна понуда за штедачите по повод месецот на штедење

Објавено

на

Капитал Банка го одбележува меѓународниот месец на штедење – Октомври со промотивни штедни влогови во денари.

Производот е со атрактивни фиксни каматни стапки од 1,80% до 2,70 % со рокови на орочување на 6 и 12 месеци.

➡️ Стандарден депозит на 6 месеци со 1,8% фиксна каматна стапка

➡️ Стандарден депозит на 12 месеци со 2,7% фиксна каматна стапка

Промотивниот период на производот е од 01 до 15 Октомври за нови депозити до 30.000 евра во денарска противвредност!

За повеќе информации обратете се на 02 3102 500 или во експозитурите на банката.

Депозити

Капитал Банка АД Скопје со нова промотивна кампања за штедење!

Објавено

на

За секој нов отворен Стандарден депозит во денари во Капитал Банка АД Скопје со минимален износ од 300.000 денари на 12 месеци, добивате одлична фиксна каматна стапка од 1,75% , а за првите 100 штедачи и подарок вредносен ваучер од 3000 денари за шопинг кај трговските партнери на банката. (more…)

Продолжи со читање

Депозити

Фондот за осигурување на депозити досега исплатил 80% од вкупниот износ на обесштетување

Објавено

на

Фондот за осигурување на депозити ја информира јавноста дека од почетокот на исплатата на обесштетувањето на депонентите на “Еуростандард банка” АД Скопје во стечај со право на обесштетување до денес се исплатени вкупно 3,3 милијарди денари. (more…)

Продолжи со читање

Депозити

Нова иновативна услуга на Капитал Банка за сите штедачи – Орочување на депозит онлајн, без сметка во Капитал Банка!

Објавено

на

Отсега, штедењето во Капитал Банка достапно и од Вашиот дом! (more…)

Продолжи со читање

Популарно