Connect with us

Кредити

Капитал банка нуди солидарен кредит за рефинансирање на кредитна изложеност во Еуростандард банка

Објавено

на

Капитал Банка им нуди експресно рефинансирање по промотивни услови на сите кредитокорисници на кредит во Еуростандард банка, кои се затекнати од ситуацијата со истата!

  • Максимален износ до 1.200.000 мкд
  • Максимален рок до 95 месеци
  • Без провизија за одобрување и аплицирање
  • Каматна стапка од 4,77%
  • Таргет група: Вработени лица и пензионери, корисници на активен кредит во Еуростандард банка

Повеќе информации за кредитот за рефинансирање погледнете на линкот.

Кредити

Кои се предностите на СМАРТ кредитот на Комерцијална банка?

Објавено

на

СМАРТ кредитот е револвинг потрошувачки кредит во денари за физички лица, со вклучено осигурување во случај на спреченост за отплата. Може да се користи преку наменска картичка за подигање готовина од банкоматите на Банката, или со вршење безготовински пренос на средствата од кредитниот лимит на сопствена трансакциска сметка на Корисникот во Банката. Овој хибриден кредитен производ е комбинација помеѓу потрошувачки кредит и кредитна картичка и на корисниците им овозможува повеќекратно користење на одобрените средства од кредитот преку картичка, согласно потребите. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

СМАРТ кредит преку картичка – нов кредит од Комерцијална банка

Објавено

на

Комерцијална банка го промовираше новиот револвинг потрошувачки кредит (СМАРТ кредит) кој е наменет за физички лица и во денари, истиот има и вклучено осигурување во случај на спреченост за отплата. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Нов кредитен продукт на Штедилница Можности – Кредит за поддршка на клиенти погодени од пандемијата КОВИД-19!

Објавено

на

Штедилница Можности како дел од Проектoт на УСАИД за развој на деловниот екосистем, лансираше нов специјален кредитен продукт за поддршка на дејностите погодени од пандемијата – Кредит за поддршка на клиенти погодени од пандемијата  КОВИД-19! (more…)

Продолжи со читање

Популарно