Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Електронско банкарство

Ново функционално и модерно електронско банкарство за правни лица на Капитал банка АД Скопје

Објавено

на

Капитал банка АД Скопје во изминатиот период даде максимални напори на подобрување на постоечката услуга електронско банкарство за правни лица. Во таа насока, од Банката известуваат дека од 24.10.2018 година можете да се приклучите кон користење на новото функционално и модерно електронско банкарство на Капитал Банка АД Скопје.

Новото електронско банкарство ќе Ви овозможи подобар преглед во состојбите на Вашите сметки кај Капитал Банка и полесен начин за припрема и достава на налози за плаќање до Банката.

Улугата можете да ја најдете тука. На истиот линк ќе ги најдете Корисничкото упатство и Техничко упатството за користење на услугата.

Во промотивниот период, почнувајки од 24.10.2018 заклучно со 14.11.2018 налозите кои ќе ги доставувате до Банката по електронски пат за денарски плаќања ќе бидат спроведени без надомест од страна на Банката.

Доколку имате забелешки или потреба од техничка поддршка како и за дополнителни информации Ве молиме обратете се на следните телефонски броеви:02/3 102 543; 3 102 542 или 3 102 541 или на следната е-маил адреса: ebank@capitalbank.com.mk

Електронско банкарство

Нови функционалности на електронското банкарство на Халкбанк АД СКопје

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје ги информира своите клиенти за успешната надградба на системот и воведување на нови функционалности на услугата електронско банкарство. (more…)

Продолжи со читање

Електронско банкарство

Асоцијацијата за е-трговија на Македонија објави факти поврзани со онлајн купувањата во 2018 година

Објавено

на

Асоцијацијата за е-трговија на Македонија објави неколку факти поврзаи со тоа колку се потрошило на онлајн купувања во 2018та година со платежни картички според објавените податоци на НБРСМ.

Колкава е вкупната остварена вредност реализирана преку е-трансакции во 2018 година?

Колкав износ потрошиле македонците за онлајн купувања во 2018 година?

Колкав износ потрошиле странците кон домашни е-продавници во 2018 година?

Колкав износ потрошиле македонците кон странски е-продавници во 2018 година?

 

Колкав износ потрошиле македонците кон домашни е-продавници во 2018 година?

 

Повеќе околу е-трговијата во Република Северна Македонија можете да погледнете во целосниот преглед на е-трговијата во 2018 година.

Продолжи со читање

Електронско банкарство

Стопанска банка АД – Скопје со новости во e-banking плаќањата за правни лица

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје ги информира своите клиенти дека изработи нова компонента за инсталација на дигитални сертификати на УСБ токен која овозможува потпишување од сите Windows пребарувачи. (more…)

Продолжи со читање
Unibanka_banner_300x250

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange