Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Платежни картички

Капитал банка го продолжи промотивниот период за замена на старите платежни картички со нова Mastercard contactless

Објавено

на

Капитал банка АД Скопје го продолжи промотивниот период за бесплатна замена на Вашата стара платежна картичка со нова Mastercard бесконтактна до 30.11.2019 година.

Заменете ја целосно старата платежна картичка бесплатно и добијте можност за учество во голема наградна игра!

Новиот модерен дизајн, како и функционалноста, ги прави препознатливи новите картички на Капитал Банка, кои се веќе достапни по најповолни услови на пазарот.

Кредитни картички Mastercard Standard и Mastercard Gold

 • Бесконтактно плаќање
 • Купување во трговија без провизија
 • Без членарина во првата година
 • Грајс период од 45 дена, без трошоци
 • Минимален процент на месечна отплата на искористениот износ од 3%
 • СМС известување за секоја успешно реализирана трансакција
 • Минимална документација при аплицирање и брз одговор
 • Можност за учество во наградна игра

Дебитна картичка Mastercard Debit

 • Бесконтактно плаќање
 • Без годишна членарина
 • Купување во трговија без провизија
 • СМС известување за секоја успешно реализирана трансакција
 • Подигнување на средства од АТМ без провизија

Платежни картички

НЛБ Банка со промотивна кампања за НЛБ Mastecard Business картички за правни лица

Објавено

на

НЛБ Банка во периодот од 20.11.2019 до 20.12.2019 година, спроведува промотивна кампања за НЛБ Mastecard Business картичките за правни лица. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Голема наградна игра на НЛБ Банка: „Поинакво зимско доживување со Mastercard haPPy во Кицбул, Австрија“

Објавено

на

НЛБ Банка во периодот од 16.11.2019 до 30.12.2019 година организира наградна игра за сите корисници на НЛБ Mastercard haPPy кредитните картички во која еден среќен добитник ќе го однесе на ски-трките во Кицбул, а на 52 лица ќе им донесе велосипед или електричен тротинет. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Голема наградна игра на НЛБ Банка: „Поинакво зимско доживување со Mastercard haPPy во Кицбул, Австрија“

Објавено

на

НЛБ Банка во периодот од 16.11.2019 до 30.12.2019 година организира наградна игра за сите корисници на НЛБ Mastercard haPPy кредитните картички во која еден среќен добитник ќе го однесе на ски-трките во Кицбул, а на 52 лица ќе им донесе велосипед или електричен тротинет. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange