Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Банки

Капитал Банка вработува!

Објавено

на

Капитал банка АД Скопје има потреба од вработување на 1 лицe на работна позиција возач, со следниве работни задачи:

– Курирска служба, подигнување, испраќање и достава на службена документација;

– Службен возач за потребите на Банката во Скопје и на територијата на Р. Македонија;

– Тековно одржување и грижа за безбедноста и сигурноста на службените возила на Банката;

– Други работи по налог на претпоставениот и/или Управниот одбор.

Потребни квалификации:
-поседување на возачка дозвола Б категорија.

Работниот однос е на определено време, со можност за продолжување.  Работно време од 8 до 16ч од понеделник до петок.

Вашата биографија доставете ја на следнава електронска адреса: jobs@capitalbank.com.mk

Огласот ќе биде активен 10 дена од датумот на објавување (10.10.2018). Изборот на кандидатите ќе се врши во рок од 20 дена од истекувањето на огласот, во зависност од бројот на пријавените кандидати. Ќе бидат контактирани само кандидатите со уредни и навремени апликации кои одговараат на условите наведени во огласот.

Банки

Оглас за практична работа во Сектор за информатичка технологија во ПроКредит Банка

Објавено

на

ПроКредит Банка објавува оглас за практична работа во Сектор за информатичка технологија во Централната управа – Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Капитал банка АД Скопје

Објавено

на

Капитал банка АД Скопје има потреба од вработување на 2 лица за позиција Референт на благајна и Кредитен аналитичар за Штип. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во ПроКредит Банка

Објавено

на

Continue to develop with ProCredit Bank, if you identify with the goals and ethical values of the company, and if you are curious about other countries and cultures. (more…)

Продолжи со читање
Unibanka_banner_300x250

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange