Connect with us

Пакети

Капитал Банка АД Скопје со нова локација

Објавено

на

Централата на Капитал Банка АД Скопје и Експозитурата Деловен Центар Соравиа од денес започнаа со работа на нова локација на плоштад Македонија, на ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

 

Банката оваа година одбележува 20 години постоење на македонскиот финансиски пазар. Своето дводецениско постоење го слави во нови простории од каде и се всушност нејзините почетоци како Интернационална Приватна Банка.

Идејата за релокација на Централата и експозитурата Центар тргна од потребите на клиентите.

Отворен и транспарентен простор кој овозможува непосреден контакт со клиентите, каде секој клиент ќе биде пречекан и опслужен чувствувајќи се пријатно.

Избегнувајќи ги стереотипите на традиционалното банкарство им овозможивме на сите постојни и нови клиенти да бидат достојно опслужени.

Новата локација нуди комфор како за клиентите така и за вработените.

Продолжуваме да го следиме нашиот принцип на работа каде само задоволен вработен носи задоволен клиент.

На сите нови и постојни клиенти им посакуваме топло добредојде во новите простории.

Ве очекуваме да не посетите и заедно да ја споделиме радоста.

Пакети

Мудро штеди за подарок што вреди со Стопанска Банка АД Битола

Објавено

на

Детското штедење е долгорочен депозитен продукт за физички лица и е наменет за деца до 18 годишна возраст. Поради тоа, како законски застапник мора да се јави најмалку еден од родителите, што се докажува со Извод од матична книга на родени. (more…)

Продолжи со читање

Пакети

Оби Роби за подобро детско штедење од Охридска Банка!

Објавено

на

Преку малиот робот Оби Роби, Охридска банка сака да се доближи до најмладите, односно преку едукативни материјали, сликовници, боенки и детски совети. Оби Роби сака да им ја претстави важноста на штедењето на децата, како и да ги воведе во иднината на детското штедење. (more…)

Продолжи со читање

Пакети

За чиста 10ка: Нов поволен пакет на Халкбанк наменет исклучиво за студентите

Објавено

на

Студентскиот живот е несомнено возбудлив и исполнет со бројни незаборавни доживувања, но неминовно е и дека носи свои предизвици за студентите. Непроспиени ноќи за испити, трошоци за студии, трошоци за патувања, кирии или пак различни активности и дружење… (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange