Connect with us

Домашни банки

Капитал Банка АД Скопје отвори нова експозитура во Велес

Објавено

на

Капитал Банка АД Скопје продолжува да ја шири својата деловна мрежа и да ги прави своите продукти и услуги подостапни за граѓаните.

Со пригоден коктел на 18.12.2019 заедно со блиските соработници, деловни партнери, клиенти и претставници на банката, беше официјално отворена новата Експозитура на Капитал Банка АД Скопје во Велес, со локација на ул. „Маршал Тито“ бр.1, 1400 Велес (Стоковна куќа).

Отсега граѓаните на Велес и околината, ќе можат да ги извршуваат своите тековни трансакции во земјата и странство без да чекаат редици, да подигнуваат потрошувачки ненаменски и наменски кредити и кредитни картички по супер одлични услови, да отвораат штедни влогови со најатрактивни каматни стапки на пазарот, да менуваат девизи и секогаш да добијат финансиски совет со идеално скроена понуда согласно потребите.

Капитал Банка АД Скопје ги поканува сите потенцијални клиенти на топол чај или кафе, каде ќе бидете пречекани од пријатните и насмеани вработени и ќе имате можност да дознаете повеќе за продуктите и услугите на банката.

Експозитурата Велес е со Работно време од Понеделник – Петок од 08-16 часот.

Домашни банки

Силк Роуд Банка го промени работното време на експозитурата во Куманово

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје ги известува сите клиенти на банката физички и правни лица од Куманово дека поради новонастанатата ситуација во Куманово и одлуката на Владата за забрана на движењето на населението (полициски час), почнувајќи од 06.04.2020 година (понеделник), експозитурата ќе работи со скратено работно време и тоа од 08:30 до 14:00 часот. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка го промени работното време на експозитурите

Објавено

на

Во согласност со моменталната ситуација на ширење на Корона вирусот, а со цел заштита на клиентите и вработените, НЛБ Банка изврши промена на работното време на своите експозитури почнувајќи од понеделник 06.04.2020 година. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Известување од ТТК Банка за промена на договорните услови за кредитните производи на правни лица

Објавено

на

Врз основа на Одлуката за изменување и дополнување на Одлуката за методологијата за управување со кредитниот ризик на НБРСМ („Службен весник на Република Северна Македонија бр.76/20 од 24.3.2020 година) и Уредбата со законска сила за начинот на промената на договорните услови на кредитните изложености кај банките и штедилниците (Службен весник на Република Северна Македонија бр.80 од 27.3.2020 година), а со цел ублажување на последиците од пандемијата на COVID-19, ТТК Банка АД Скопје на ден 3.4.2020 година објави: (more…)

Продолжи со читање

Популарно