Connect with us

Пакети

Капитал Банка АД Скопје Ве поканува на Саемот за банки и финансиски институции

Објавено

на

Капитал Банка АД Скопје Ве поканува на првиот Саем за банки и финансиски институции под името „ДЕНОВИ НА ФИНАНСИИ”. Саемот ќе се одржи во периодот од 12 – 14 мај 2017 година во трговскиот центар Skopje City Mall.

Во директна комуникација со нашите претставници, сите посетители на Саемот ќе имаат можност да се запознаат со онлајн понудата на Капитал Банка АД Скопје, со можностите на онлајн кредитирањето како и да добијат повеќе информации за нашите депозитни производи, плаќање режиски трошоци или кој било друг производ од широката лепеза на производи и услуги на Банката.

За времетраење на Саемот, на самиот штанд, дополнително Ви овозможуваме да аплицирате за кредитите за износи до 60.000,00 денари, со 0% камата и без жиранти. Дојдете, информирајте се и направете добра одлука за Вас. Ве очекуваме!

Домашни банки

Пакет УНИ ИНОВАЦИЈА – нов пакет услуги од УНИБанка за компании преку ФИТР

Објавено

на

УНИБанка и Фондот за иновации и технолошки развој потпишаа Меморандум за меѓусебна соработка, со кој се отвораат нови можности за финансирање и олеснување на пристапот до финансиски средства за микро, малите и средни претпријатија. Најголем дел од поволностите и овој пат ќе бидат обезбедени за старт-ап компании. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Силк Роуд Банка АД Скопје и ФИТР со нова соработка за олеснет пристап до финансии на иновативните компании

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје и Фондот за иновации и технолошки развој потпишаа Меморандум за соработка, со цел олеснет и зголемен пристап до финансиски средства и банкарски производи и услуги, за најиновативните домашни компании.

(more…)

Продолжи со читање

Пакети

Пакет 6енефити само за тебе од Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Стопанска банка а.д. Битола понуди нов промотивен ПАКЕТ 6 (Пакет 6енефити), пакет на производи со единствени услови кој одговара на сечии потреби. (more…)

Продолжи со читање


Популарно