Connect with us

Домашни банки

Кампања по повод 25 години Mastercard® на Комерцијална банка – „Вие купувате – ние донираме”

Објавено

на

За 25 години Mastercard® на Комерцијална банка, во 25 дена банката одлучи да направи нешто бесценето!

Во периодот од 15-ти декември 2020 до 8 јануари 2021 година, за секоја трансакција направена со Mastercard® од Комерцијална банка на продажни места и онлајн, Комерцијална банка АД Скопје од сопствени средства ќе донира за грижа на деца со аутизам.

Со оваа кампања, за време на празничниот период банката заедно заедно со своите клиенти ќе направи нешто бесценето. Клиентите со своите картички ќе купуваат брзо, безбедно и едноставно, а Комерцијална банка АД Скопје од сопствени средства ќе донира за подобрување на животот и развојот на децата со аутизам.

Вие купувајте – ние донираме! – мотото на кампањата на Комерцијална банка и Mastercard®.

Во оваа кампања ќе учествуваат сите трансакции направени со Mastercard® картичките од Комерцијална банка за физички и правни лица, како и трансакциите направени со дигитализирана картичка преку апликацијата KomPay.

Од Комерцијална банка повискуваат: „Да направиме што повеќе трансакции и што поголема донација, а по завршувањето на кампањата ќе го објавиме собраниот износ.”

Комерцијална банка и Mastercard®, заедно за нешто бесценето.

Домашни банки

Во Маврово во организација на Халкбанк, на 8 септември повторно ќе се одржи велосипедската трка Halk Velo Green

Објавено

на

Правецот Бистра – Леуново – Бистра во Маврово и годинава ќе биде рутата која ќе треба да се извози во рамките на хронометар велосипедската трка HALK VELO GREEN која веќе трета година по ред, на 8 септември ја организира Халкбанк АД Скопје како дел од платформата HalkEco. Сите вљубеници во велосипедизмот, професионалци и аматери, за учество можат да се пријават најдоцна до 29 август преку www.smartrace.club. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

УНИБанка: Известување за Експозитура Лептокарија

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје ги известува своите почитувани клиенти дека Експозитура Лептокарија започнувајќи од 15.08.2022г. (понеделник) ќе биде привремено затворена поради реновирање. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

УНИ Банка ќе издаде нова емисија на Перпетуална обврзница на износ од 2,5 милиони евра

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје ќе издаде нова емисија на капиталниот инструмент Перпетуални или “вечни” обврзници на износ од 2,5 милиони евра. Издадениот капитален инструмент ќе се користи за зголемување на капиталот на банката. (more…)

Продолжи со читање


Популарно