Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Наградни игри

Како најлесно и најефтино до електричен тротинет?

Објавено

на

Бидете дел од најзелената наградна игра на Охридска банка Сосиете Женерал, бидејќи 20 електрични тротинети чекаат на вас!

Направете 10 трансакции со дебитна и 5 транскакции со кредитна картичка (од 17 Декември до 28 Февруари 2019 година) и бидете во игра да освоите електричен тротинет!

ПРАВО И УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО ВО НАГРАДНАТА ИГРА:

Квалификувани за учество во Наградната игра се сите полнолетни физички лица – државјани на Република Македонија (лица со и над 18 – годишна возраст на денот на извршување на првата трансакција), кои се корисници на било која од следните картички издадени од Охридска  Банка АД Скопје:

  • Дебитни картички за физички лица:

– Маестро

– MasterCard Standard

– MasterCard Gold

– Visa Classic

  • Kредитни картички за физички лица:

– MasterCard Revolving

– MasterCard Gold

– MasterCard Platinum

– Visa Classic

– Visa Gold

Еден учесник во Наградната игра има право да биде извлечен само за една награда од вкупниот број на награди.

Право на учество во Наградната игра немаат лицата вработени во Охридска банка АД Скопје, како и членовите на нивните потесни семејства.

МЕХАНИЗАМ ЗА УЧЕСТВО ВО НАГРАДНАТА ИГРА

Лицата со направени минимум 10 трансакции со дебитна картичка и минимум 5 трансакции со кредитна картичка за физички лица, издадена од Охридска банка АД Скопје, добиваат шанса за учество во Наградната игра.

Трансакциите извршени од корисниците на дополнителните картички поврзани со основната дебитна или кредитна картичка на корисникот на картичката се евидентираат во корист на носителот на основната картичка за целите на Наградната игра.

Во Наградната игра се вклучени сите трансакции направени од страна на корисникот на картичката и/или од страна на корисниците на дополнителните картички, на продажните места во земјата и е – commerce трансакции (плаќања преку интернет). Во Наградната игра не влегуваат исплати на готовина од банкомат или од ПОС шалтер, членарини, провизии, како и сторнирани трансакции.

 МЕСТО, ВРЕМЕ, НАЧИН, ПОСТАПКА И КОНТРОЛА НА ИЗВЛЕКУВАЊЕТО:

Извлекувањето на 20 (дваесетте) награди: 20 електрични скутери (единечна вредност 29.990,00 ден.), ќе се врши по принципот на случаен избор по електронски пат со посебен софтвер за таа намена во просториите на ПРИРЕДУВАЧОТ на наградната игра, Охридска банка АД Скопје, со адреса: ул.,,Орце Николов’’ бр.54, 1000 Скопје, на 11.03.2019г. во 10ч. Извлекувањето на наградите ќе биде јавно, во присуство на тричлена комисија, составена од тројца официјални претставници и тоа:

  • двајца претставници од Охридска банка АД Скопје и
  • нотар од Република Македонија

кои ќе водат записник за извлекувањето на добитниците.

ОБЈАВУВАЊЕ НА ДОБИТНИЦИТЕ:

Резултатите од извлекувањето ќе бидат објавени најдоцна во рок од три дена од денот на извлекувањето, на официјалната интернет страница на Охридска банка АД Скопје.

ПРАВИЛАТА ЗА НАГРАДНАТА ИГРА „ЗЕЛЕНА НАГРАДНА ИГРА„ МОЖЕ ДА ГИ ПОГЛЕДНЕТЕ ТУКА.

Наградни игри

Доделени наградите од наградната игра на Охридска банка Сосиете Женерал „Зелена наградна игра“

Објавено

на

Денес, Охридска банка Сосиете Женерал ги додели наградите од „Зелената наградна игра“, организирана во насока на подигнување на еко свеста, грижата за чиста средина и чист воздух.

Во Дирекцијата на Банката беа доделени наградите на среќните добитници, чие официјално извлекување се одржа на 11.03.2019 година, во просториите на Банката, во присуство на трочлена комисија, составена од двајца вработени во Банката и овластен Нотар.

Право на учество во оваа наградна игра имаа сите клиенти на Охридска банка Сосиете Женерал, иматели на дебитни и кредитни картички издадени од страна на Банката, со направени најмалку 10 трансакции со дебитна картичка и 5 трансакции со кредитна картичка.

Охридска банка Сосиете Женерал денес додели 20 електрични скутери, на 20 среќни клиенти и уште еднаш покажа дека со активно делување во заедницата може да се делува глобално. Оваа наградна игра е само дел од низата еко активности кои Банката ги спроведува на терен, како за своите вработени, така и за своите клиенти.

Со доделување на вкупно 70 велосипеди на клиенти во 2018 година, 20 електрични скутери денес, како и изградба на вело-паркинзи, набавка на еко-возила, оплеменување на јавни површини, Охридска банка Сосиете Женерал, во континуитет ја покажува својата грижа за животната средина и како општествено-одговорна компанија продолжува да делува во оваа насока, покажувајќи јасна визија кон одговорно делување.

Повеќе информации за наградната игра, како и листата на добитници на електрични скутери од наградната игра „Зелена наградна игра“, клиентите можат да најдат на веб страницата на Охридска банка Сосиете Женерал, www.ohridskabanka.mk, како и на социјалните мрежи.

 

Продолжи со читање

Наградни игри

Grouper доделува карти за UEFA Champions League

Објавено

на

Grouper.mk оваа година направи вистинска “онлајн забава” по повод својот 8ми роденден. Прославата ја започнаа со традиционалната Златна роденденска кампања, во која се вклучија над 16 одбрани познати брендови и хотели со специјални Златни Зделки на попусти до 60%. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

ПроКредит ги објави добитниците од наградната игра “СОБЕРИ КИЛОМЕТРИ И УЖИВАЈ ВО ЛЕТОТ!”

Објавено

на

ПроКредит Банка ги објави добитниците на награди од наградната игра “СОБЕРИ КИЛОМЕТРИ И УЖИВАЈ ВО ЛЕТОТ!”. (more…)

Продолжи со читање
project

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange