Connect with us

Банки

Како да станете дел од ПроКредит Банка?

Објавено

на

ПроКредит банка АД Скопје објавува:

 

Ви препорачуваме да ја погледнете содржината на нашата меѓународна веб-страна (http://www.procredit-holding.com/en/) и веб страната на нашата банка (http://www.procreditbank.com.mk/) 
Аплицирајте на веб страната на ПроКредит банка (на следниот линк) и зачекорете во светот на банкарството!

 

 

Огласот е активен до: 08.09.2017

Банки

Оглас за вработување во Централна кооперативна банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје има потреба од вработување на 1 лицe за работно место Соработник за возен парк и одржување на возила и имот во Дирекцијата за административна подршка во Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Централна кооперативна банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје, дел од групацијата ЦКБ Груп ЕАД има потреба од вработување на две лица на работно место Соработник за клиентска услуга во Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Шпаркасе Банка АД Скопје

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје е дел од Групацијата на Erste & Steiermärkische Sparkasse, со околу 200 години групациско искуство и повеќе од 120.000 клиенти во земјата. (more…)

Продолжи со читање


Популарно