Connect with us

Домашни банки

Какво изненадување ни спрема Шпаркасе банка со “Sparky”?

Објавено

на

Во период кога е неопходно да се користат дигиталните канали за комуникација и да се избегнува честиот физички контакт, Шпаркасе Банка Македонија спрема новитет на банкарскиот пазар.

Засега оттаму не откриваат детали, но согласно истражувањата кои ги направивме, а воедно и согласно слоганот “Rазговарај со Sparky” дознаваме дека станува збор за олеснет начин за комуникација со банката и претставници од нејзините организациони делови.

За што конкретно станува збор, ќе почекаме официјална информација од банката, од каде не информираа дека во текот на утрешниот ден (01 јули 2020 година) ќе биде официјално презентирано што се крие зад името “Sparky”.

 

Домашни банки

НЛБ Банка започна со исплата на парична помош од социјална и детска заштита

Објавено

на

Согласно моменталните случувања со пандемијата на Корона вирусот, со цел да излезе во пресрет на потребите на своите клиенти, НЛБ Банка од денеска, 3- ти јули, започна со исплата на парична помош од социјална и детска заштита.
(more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Соопштение од Стопанска банка АД – Скопје за исплата на парични права од социјална заштита

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје ги информира своите клиенти дека денеска изврши процесирање на паричните средства за социјална и детска заштита, при што за клиентите – корисници на дебитни картички, средствата веќе се достапни за располагање САМО во трговија и на банкоматите. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка започна со исплата на парична помош од социјална и детска заштита за јуни

Објавено

на

Од денеска, 3 јули 2020 година, Комерцијална банка АД Скопје започна да врши исплата на парична помош од социјална и детска заштита за месец јуни на корисниците кои помошта ја примаат на нивната денарска сметка во Банката. (more…)

Продолжи со читање

Популарно